Lenovo LOQ laptopa Windows 10 kurulur mu?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan TechnoWin24
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 116

TechnoWin24

Üyecik
Cihaz
Lenovo LOQ 15IAX9I
Windows 11 denen, çıkalı 4 yıl olmasına rağmen Microsoft'un yarım yamalak halde hala devam ettirdiği bloatware. Bunu engellemeye çalışınca işletim sisteminin bozulması tam çıldırtacak tipten. Lenovo LOQ'ta işlemci ve ses sorunu varmış Windows 10'da, peki ben Windows kurabilir miyim? Böyle bir videoya rastladım ama Hintli abimiz çok güzel anlattığı için ona güvenemedim. Video

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows 11 denen, çıkalı 4 yıl olmasına rağmen Microsoft'un yarım yamalak halde hala devam ettirdiği bloatware. Bunu engellemeye çalışınca işletim sisteminin bozulması tam çıldırtacak tipten. Lenovo LOQ'ta işlemci ve ses sorunu varmış Windows 10'da, peki ben Windows kurabilir miyim? Böyle bir videoya rastladım ama Hint abimiz çok güzel anlattığı için ona güvenemedim. Video

Yegen 2022 yılında TUF 15 almıstı yurt dışı FreeDOS.
Okulda programlar Windows 10 desteklediği için Windows 10 kurdum.
Bazı suruculer Windows 10 desteklemiyor. Windows 11 kurup driver yedekleyip, Windows 10 kurarak yedek aldıgım driverları yukledim.
Boyle melez bir şey yaptık işte, sıkıntı yok herhalde, ses seda yok.😁
Boyle asabildim.

Yükeleyebilirsin ama bazı drivlerları kendin yüklemen gerek Windows 11'de hepsi entegre edili Windows 10'da biraz uğraştıracak.

Yegen 2022 yılında TUF 15 almıstı yurt dışı FreeDOS.
Okulda programlar Windows 10 desteklediği için Windows 10 kurdum.
Bazı suruculer Windows 10 desteklemiyor. Windows 11 kurup driver yedekleyip, Windows 10 kurarak yedek aldıgım driverları yukledim.
Boyle melez bir şey yaptık işte, sıkıntı yok herhalde, ses seda yok.😁
Boyle asabildim.

Microsoft yaptığınızı takdir ediyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt