YunaUK

Becerikli
Merhaba. 18 yaş altıyım. Yazın 3 ay motosiklet almak icin calışmak mantıklı mı? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba. 18 yaş altıyım. Yazın 3 ay motosiklet almak icin calışmak mantıklı mı? Yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

Hocam çalışıp aldınız sonrasında bakımını, yazlık kışlık lastik, ceza, bozulan parçaları, sigorta masraflarını falan halledebilirseniz alınır.

Mantıklı ama 3 aylık çalışma ile motor alıp güzel bir ekipman alamazsın diye düşünüyorum. En az motorunun fiyatının yarısı kadar ekipmanın olsun. Ben önce ekipman alıp, sonra motor almıştım.

İstekleriniz doğrultusunda çalışmak istemeniz güzel. Yaz sezonu 2 hafta önce başladı bile, geç kaldınız bir an önce başlayın işe.

Ulaşım araçları düzenli bir şekilde maaş alındığı vakit mantıklı, diğer türlü bir gelir kaynağınız yoksa ben başka bir ihtiyacınızı gidermeniz gerektiğini tavsiye ediyorum. Çünkü benzin bittiğinde, araç kaza yaptığında bunları artık karşılayamayacak duruma gelirsiniz.

Ailem yardımcı olur, sıkıntı yok diyorsanız o zaman alın gitsin.