Detaylar
Kim cevapladı?ProfesorGoktug
Becerikli
Anakart yanma sorununun BIOS güncellemesi ile çözülecek bir sorun olduğunu sanmıyorum.Lenovo LOQ laptop kullanıyorum, bir sorun yaşamadım. Anakart yanma sorunu BIOS güncellemeleriyle çözülebilecek bir şey mi?
- Makaleler
- 50
Sorunun kaynagi belli olmadigi icin bam gum anakart degistirip geciyor teknik servisler.
Her turlu parcanin kontrolu anakarttan gectigi icin BIOS kaynakli bir problemin de anakart yanmasi durumu yasatmasi olasi bir durum; fakat BIOS guncellemesi vs. ile kesin gecer gibi bir yorumda da bulunamayiz; cunku ilk cumlemde de dedigim gibi hala problemin tam olarak neyden oturu meydana geldigi bilinmiyor.
Her turlu parcanin kontrolu anakarttan gectigi icin BIOS kaynakli bir problemin de anakart yanmasi durumu yasatmasi olasi bir durum; fakat BIOS guncellemesi vs. ile kesin gecer gibi bir yorumda da bulunamayiz; cunku ilk cumlemde de dedigim gibi hala problemin tam olarak neyden oturu meydana geldigi bilinmiyor.
1Mehmet_Bey
Becerikli
İşlemciniz İntel mi?Lenovo LOQ laptop kullanıyorum, bir sorun yaşamadım. Anakart yanma sorunu BIOS güncellemeleriyle çözülebilecek bir şey mi?
İşlemciniz İntel mi?Lenovo LOQ laptop kullanıyorum, bir sorun yaşamadım. Anakart yanma sorunu BIOS güncellemeleriyle çözülebilecek bir şey mi?
- Makaleler
- 50
Bu arada problem daha cok 15IAX9 kasasinda meydana geliyor. 15IRH8 gibi bir onceki nesil bir LOQ'a sahipseniz bu modellerde pek anakart yanmasi durumuyla alakali sikayet gormedim HX islemcili LOQ'larda gorulen bir durum daha cok. AMD islemcili versiyonlarda da goruluyor fakat Intel kadar yaygin degil.
Intel 12450HX, 15IAX9.
1Mehmet_Bey
Becerikli
Yanlış bilmiyor isem Intel işlemcili Lenovo LOQ serisi kronik sorunlu. Anakart yanması ve anakart kaynaklı sorunlar oldukça yaygın. Hatta Techolay Youtube kanalında da mağdur olan bir arkadaş ile çekilen video vardı.
Bir arkadaşımda da harici ekran kartı yok olmutşu. Birkaç şey deneyince saçma bir şekilde geri gelmişti.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
FPS artırma programları ve sistem optimizasyon ayarları gerçekten işe yarar mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-