@Simon, @Metehanİpek,
Peki hocalarım ben 32 gb düşünmüyorum 8 içinde var bir 8 daha eklerim 16 şimdilik idare eder diye düşünüyorum. Peki şimdi ben istediğim rami (tabi içindeki ramle cl ve mhz değerleri uyacak şekilde) alıp göndersem takarlar mı, takarlarsa kaça takarlar bide tahmini servis süreci tahmini kaç gün sürer.

@Simon, @Metehanİpek,
Peki hocalarım ben 32 gb düşünmüyorum 8 içinde var bir 8 daha eklerim 16 şimdilik idare eder diye düşünüyorum. Peki şimdi ben istediğim rami (tabi içindeki ramle cl ve mhz değerleri uyacak şekilde) alıp göndersem takarlar mı, takarlarsa kaça takarlar bide tahmini servis süreci tahmini kaç gün sürer.
Takiyorlar. Benim arkadasta 8 GB Nitro 5 vardi taktilar. Acer'in teknik servisini arayin yarin bence. Bir ucret odenmesi gerekiyor mu diye sorarsiniz. Fakat garanti kapsaminda bence ucret istemezler. Yogunluga gore degisir kac gun surecegi. Belli olmaz.

@Simon, @Metehanİpek,
Peki hocalarım ben 32 GB düşünmüyorum 8 içinde var bir 8 daha eklerim 16 şimdilik idare eder diye düşünüyorum. Peki şimdi ben istediğim RAM'i (tabii içindeki RAM'le CL ve MHz değerleri uyacak şekilde) alıp göndersem takarlar mı, takarlarsa kaça takarlar bir de tahmini servis süreci tahmini kaç gün sürer.

4+4 mü ona bakmak lazım genelde üreticiler Dual channel olsun diye öyle koyabiliyorlar. Ücretsiz takıyorlardı galiba garanti kapsamında.

@Simon, @Metehanİpek,
Tamamdır her ikinizede çok teşekkürler. Son olarak 4+4 mü yoksa tek 8 olduğunu nerden öğrenebilirim? Daha önce aldığım Lenevo laptopta epey sitesinde kaç slot olduğu olduğu içindeki ramin hangi formatta olduğu yazıyordu ama bu laptopda bu bilgileri bulamadım.

@Simon, @Metehanİpek,
Tamamdır her ikinizede çok teşekkürler. Son olarak 4+4 mü yoksa tek 8 olduğunu nerden öğrenebilirim? Daha önce aldığım Lenevo laptopta epey sitesinde kaç slot olduğu olduğu içindeki ramin hangi formatta olduğu yazıyordu ama bu laptopda bu bilgileri bulamadım.
Trendyol canli destege sorun. Onlar daha iyi bilir. %90 tek slot 8 GB'dir.