Neden illa yurt ortamı için Asus TUF önerdiniz?Fakat yurt ortamında kullanacağım dediğiniz için Asus Tuf önerdim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 25000
0xraptoRwave
Üstün
Lenovo LOQ öneririm hocam. Soğutması TUF'lara göre daha başarılı.
elrexy
Uzman
Şu anki fiyatiyla asus tuf alacağım az sonra. Asus Tuf Gaming A15 FA507NU-LP157 Ryzen 5 7535HS 8 GB 512 GB SSD 6 GB RTX4050 Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
İsinma sorununu armoury crate yerine g helper kurup islemci tdp degerini dusurunce cozebiliyormusuz. Ek olarak 8gb daha ram alacagim. Son olarak bir sey demek ister misiniz ?
Ürün elime ulaştı malzeme/ekran/hoparlor kalitesi guzel. Ram yukseltmesi de yaptim. İslemciyi 30w ile kisinca isinmiyor. Yine o değerlerde kullanirken g helperdan cpu durumunu aggresive yapip turbo modda fan sesi artiyor ama yine isinma sorunu yok. Bataryasi ve onun harici birkac ekstra ozelliginden dolayi tercih ettim.
Son düzenleme:
Hayırlı olsun, güle güle kullanın.Pil ömrünü kenara atalım. O zaman bu ikisi arasından daha mantıklı olan Lenovo şimdilik. Ancak benim acelem olmadığı için 27-28 civarlarina 4060 bekleyeceğim. Olmadi lenovo alir geçerim.
Şu anki fiyatiyla asus tuf alacağım az sonra. Asus Tuf Gaming A15 FA507NU-LP157 Ryzen 5 7535HS 8 GB 512 GB SSD 6 GB RTX4050 Dos Dizüstü Bilgisayar Fiyatları ve Özellikleri
İsinma sorununu armoury crate yerine g helper kurup islemci tdp degerini dusurunce cozebiliyormusuz. Ek olarak 8gb daha ram alacagim. Son olarak bir sey demek ister misiniz ?
Ürün elime ulaştı malzeme/ekran/hoparlor kalitesi guzel. Ram yukseltmesi de yaptim. İslemciyi 30w ile kisinca isinmiyor. Yine o değerlerde kullanirken g helperdan cpu durumunu aggresive yapip turbo modda fan sesi artiyor ama yine isinma sorunu yok. Bataryasi ve onun harici birkac ekstra ozelliginden dolayi tercih ettim.
Lumine
Yetkin
Ayni bilgisayardan bende de var hocam. Hayırlı olsun. İyi günlerde kullanmanız dileğiyle.Pil ömrünü kenara atalım. O zaman bu ikisi arasından daha mantıklı olan Lenovo şimdilik. Ancak benim acelem olmadığı için 27-28 civarlarina 4060 bekleyeceğim. Olmadi lenovo alir geçerim.
yusufumm07
Üstün
https://www.hepsiburada.com/asus-tu...r-lp126-per4-canta-lp126p319-p-HBCV00006DYPRL
Selam arkadaşlar almayı düşünüyorum sizce nasıl teşekkürler.
Yeni konu açarsanız yardımcı olabiliriz.https://www.hepsiburada.com/asus-tu...r-lp126-per4-canta-lp126p319-p-HBCV00006DYPRL
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
Çin'de 1.5 milyon takipçisi bulunan köpek kaçırıldı ve yedirildi
- Dagster3532
-
Giyim Casio saatlerde %10 indirime ek 300 TL kupon fırsatı