TUF A15 bence en iyi oyuncu laptop serilerinden biri LOQ ise Hindistan üretimi cihazları sayesinde Türkiye'nin de kullanıcılarının içinde bulunduğu bazı konularda anakart arızasından dolayı özellikle i5 12450HX modeli kötü anılmaya yüz tutmuştur. Techolay'da bile bununla ilgili konu mevcutken bu olayın nadir denilerek hafife alınmasını tavsiye etmiyorum ama diğer modeller hakkında konuşmam da doğru değildir.
Detaylar
Kim cevapladı?RamKokusuSeven
Becerikli
Hocam her modelden bahsettim ama dediğiniz doğru.TUF A15 bence en iyi oyuncu laptop serilerinden biri LOQ ise Hindistan üretimi cihazları sayesinde Türkiye'nin de kullanıcılarının içinde bulunduğu bazı konularda anakart arızasından dolayı özellikle i5 12450HX modeli kötü anılmaya yüz tutmuştur. Techolay'da bile bununla ilgili konu mevcutken bu olayın nadir denilerek hafife alınmasını tavsiye etmiyorum ama diğer modeller hakkında konuşmam da doğru değildir.
Biliyorum ama en dandik Çin markasında bile böyle durumlar görmeye alışkın bir kitle vs. görmüyorum varsa da 100 modelde 5 veya 6 adet falandır lakin bu kadar sık ve direkt "Hindistan" modelleri diye hedef gösterildiğini her zaman görmüyoruz. Çoğu kişi bence bu sorunu LOQ'tan duydu ilk defa. Hindistan diye hedef gösteriliyor ama Türkiye'de diş fırçasından tutun birçok şeye kadar "made in ındia" etiketi görebiliyorsunuz.
RamKokusuSeven
Becerikli
Doğrusunuz hocam ama bence Asus TUF A15 pek iyi bir soğutmaya iyi değil arkadaşım soğutucu alamdı pişman oldu. Her satıcıda böyle mi bilmiyorum.Biliyorum ama en dandik Çin markasında bile böyle durumlar görmeye alışkın bir kitle vs. görmüyorum varsa da 100 modelde 5 veya 6 adet falandır lakin bu kadar sık ve direkt "Hindistan" modelleri diye hedef gösterildiğini her zaman görmüyoruz. Çoğu kişi bence bu sorunu LOQ'tan duydu ilk defa. Hindistan diye hedef gösteriliyor ama Türkiye'de diş fırçasından tutun birçok şeye kadar "made in ındia" etiketi görebiliyorsunuz.
Giriş seviyesi oyuncu laptoplarında ısınma sorunları hep var çok iyi soğutanlarını da uygun fiyata alabileceğimize inanmıyorum ben. O yüzden bataryasının 90W oluşu fiyatının kabul edilebilir oluşundan A15 alırdım ben ama şu an piyasası nasıl bilmiyorum.Doğrusunuz hocam ama bence Asus TUF A15 pek iyi bir soğutmaya iyi değil arkadaşım soğutucu alamdı pişman oldu. Her satıcıda böyle mi bilmiyorum.
RamKokusuSeven
Becerikli
A15 arkadaşımın 8 GB ram ve 3050 ekran kartlı. 3050 gibi kötü ekran kartı birde 8 GB ram gibi kötü bi ram. Onun aldığı A15 kötüleşiyor.Giriş seviyesi oyuncu laptoplarında ısınma sorunları hep var çok iyi soğutanlarını da uygun fiyata alabileceğimize inanmıyorum ben. O yüzden bataryasının 90W oluşu fiyatının kabul edilebilir oluşundan A15 alırdım ben ama şu an piyasası nasıl bilmiyorum.
A15 arkadaşımın 8 GB RAM ve 3050 ekran kartlı. 3050 gibi kötü ekran kartı bir de 8 GB RAM gibi kötü bir RAM. Onun aldığı A15 kötüleşiyor.
Öyle de Teknosada gidip tanıdık vasıtasıyla son stoklardan 4060 A15'i Monster Casper fiyatına kapan kişilerde tanıdım. Onda da 8 GB RAM vardı ama DDR5 sonuçta yeni teknoloji ve RAM arttırmak zor bir şey değil RAM alacak paran yoksa da oyunlara pek bulaşmazsın alana kadar. Paran yoksa zaten oyuncu laptopu alınmamalı masaüstü sistemelere yönelmeli ama ben illa oyun oynayacağım diyorsan laptopta o zaman da ASUS TUF A15'i 3050 ile önermem zaten. Fiyatı çok önemli.
RamKokusuSeven
Becerikli
Birde o arkadaşım 40 bin TL almış Laptopu. 8 GB Ram düşük kalıyor bende 8 GB Ram kullanıyorum ama zor geliyor artık.Öyle de Teknosada gidip tanıdık vasıtasıyla son stoklardan 4060 A15'i Monster Casper fiyatına kapan kişilerde tanıdım. Onda da 8 GB RAM vardı ama DDR5 sonuçta yeni teknoloji ve RAM arttırmak zor bir şey değil RAM alacak paran yoksa da oyunlara pek bulaşmazsın alana kadar. Paran yoksa zaten oyuncu laptopu alınmamalı masaüstü sistemelre yönelmeli ama ben illa oyun oynayacağım diyorsan laptopta o zaman da ASUS TUF A15'i 3050 ile önermem zaten.
Yok artık 3050 ve 40K MI ? Arkadaşın 2 adet 3050 laptop alırdı o paraya.Birde o arkadaşım 40 bin TL almış Laptopu. 8 GB Ram düşük kalıyor bende 8 GB Ram kullanıyorum ama zor geliyor artık.
RamKokusuSeven
Becerikli
40K dedi doğru mu bilmiyorum birde 512 depolama.Yok artık 3050 ve 40K MI ? Arkadaşın 2 adet 3050 laptop alırdı o paraya.
Yeni konular
-
-
-
-
90 metrekare ev için klima ve hava soğutucu önerisi
- AlpertunGa
-
-
Elektronik Onvo 32OVM6500X ayaklı televizyon 27.499 TL
- Fırsat Ekibi
-