Ali bey (CihazTV) zaten laptop önerirken 6 ay sonrasında ne olacağını bilmeden öneriyoruz diye ekliyor sizin yaptığınız gibi eleştiriler gelmiş sanırım.Demek ki LOQ'lardaki HX işlemcili cihazlar için açtığım konuda kendi ellerimle yazdığım uzun yazıyı okumamışsınız demek ki. Hiç bahsetmiyorsunuz diyorsunuz ya, onu referans alıyorum işte.
Forumda sizden nispeten aktif olsam da ben de aktif değilim, mesaj sayım fazla da değil zaten. İlgim teknik destek alanına, insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum. Foruma akşam da girseniz gündüz de girseniz, açılan ve cevaplandırılamayan konuları görürsünüz. Bu bir bahane değil yani, ha bakmak zorunda değilsiniz ama o halde bu kadar peşin konuşamazsınız.
Beni objektiflikle sınıyorsunuz, o halde A15'lere açılan teknik destek konularına da "almasaydın kardeşim" diyerek yardım etmeye çalışmazdım. Limitsiz kullanılamayan modelleri iyi diye burada anlatıyorsunuz, yapmayın. Bataryası 90Wh olmasa kimse bakmayacak o cihazlara, fiyatları da şuan uygun değil.
Elbette kişisel eleştirebilirsiniz.
HP'de öneriyordu o sonra hall sensör diye konu ekleyip bütün HP övdüğü videoları oynatma listesi dışına almış. Ondan bu ifadeyi kullandı.
LOQ alınca da limitsiz kullanmayan ben çok az kişi tanıdım forumda. Gerçek hayatta LOQ kullanana denk gelmedim yalan yok ama denk gelsem hiç ne sıcaklık testi yapardım ne anakartı söylerdim yanıyor diye korkudan panik yaptırmamak için.Beni objektiflikle sınıyorsunuz, o halde A15'lere açılan teknik destek konularına da "almasaydın kardeşim" diyerek yardım etmeye çalışmazdım. Limitsiz kullanılamayan modelleri iyi diye burada anlatıyorsunuz, yapmayın. Bataryası 90Wh olmasa kimse bakmayacak o cihazlara, fiyatları da şuan uygun değil.