Namesiz

Çalışkan
Arkadaşlar 2. el kasa almıştım, test edip aldım. Monitör vs. çalışıyordu şimdi Lenovo monitör sipariş ettim DP ile ekran kartına bağladım fakat ekran gelmiyor. Geliyor ışık yanıyor ama görüntü aktarmıyor.

Stanby mode giriyor çıkmıyor.

Işık turuncu yanıyor yani.

Menüde falan tuşları oynatamıyorum.

Görüntüyü DP olarak ayarladık fakat yine çalışmıyor, bir an önce yapmak istiyorum şunu.

Menü tuş ile değişmiyor yani yukarı aşağı falan değişmiyor. Yeni kuruyorum monitörü

Başkasının PC'sini taktığımda çalıştı monitör kablolarıyla falan ama benim kasada çalışmıyor.

Yeni monitör aldığımda bende de oldu aynı sorun. Eski monitorü de takıp ayarlardan seçince çalıştı. Linux kullanıyorum ben ama.
Ayrıca aynı monitör bende de var ve tuşları kullanması biraz zahmetli. Öğrenmek zaman alıyor eğer arızalı değilse.

Aynı monitörü bende kullanıyorum direkt çalışmıştı, ekran kartı modelini bilmiyorum ama diğer girişlerine takmayı denedin mi?

Aynı monitörü bende kullanıyorum direkt çalışmıştı, ekran kartı modelini bilmiyorum ama diğer girişlerine takmayı denedin mi?

RTX 4070 kullanıyorum. Diğer girişlere taktım.

Acaba bilgisayarı eve taşırken bir parçası yerinden çıkmış vs olabilir mi? Sanmıyorum ama... Bilgisayar başka monitörde HDMI kablo ile çalıştırıldığında çalışmış. Bende bugün HDMI ile deneyeceğim monitörü. Bakalım o zaman calısacak mı.

Son düzenleyen: Moderatör:
RTX 4070 kullanıyorum. Diğer girişlere taktım.

Acaba bilgisayarı eve taşırken bir parçası yerinden çıkmış vs olabilir mi? Sanmıyorum ama... Bilgisayar başka monitörde HDMI kablo ile çalıştırıldığında çalışmış. Bende bugün HDMI ile deneyeceğim monitörü. Bakalım o zaman calısacak mı.
Başka bir monitör varsa evde onunla tekrardan deneyebilirsin