Lenovo adına kanarak telefonunu almıştım. Komple pişmanlık.
Huawei'nin daha ekonomik seçeneklerine de bakarak Samsung-Huawei arasında tercih yapmanızın akıllıca olacağını düşünüyorum.

Donanım farklarına bakmak yeterli değil. Öyle olsa idi herkes Casper almalıydı.
Bu da doğru vallahi :(

Samsung'un a serisine kalem desteği yok. Ben olsam Huawei tarafına yönelirdim.

MatePad 11.5 6/128 GB tablet uzay grisi 53013TTB.
Şöyle önereyim hocam. Kalem ikinci el ama Param Güvende ile güvenilir. Tablet ise şaheser. Ekranı da gördüğüm kadarıyla IPS.
Dostum önerdiğin sahibinden ilanında 11.5'a uyumlu değil demiş satıcı, başka var mı öyle 11,5a uyumlu acaba?

Huawei Matepad T8 kullanıyorum. Ne adam akıllı tarayıcısı var ne de Google Play. Huawei hesabı bağlıyorsun, habire çıkıyor hesaptan. Kendi store uygulaması desen çöp. Uygulamaların senkronizasyonu da çöp. Bir sürü soruni var, en son yaşadığım problemde wifi'ye bağlanmıyordu tablet. Format attım. Tavsiye etmiyorum eğer diğer modellerde böyleyse.

Huawei MatePad T8 kullanıyorum. Ne adamakıllı tarayıcısı var ne de Google Play. Huawei hesabı bağlıyorsun, ha bire çıkıyor hesaptan. Kendi Store uygulaması desen çöp. Uygulamaların senkronizasyonu da çöp. Bir sürü soruni var, en son yaşadığım problemde Wi-Fi'ya bağlanmıyordu tablet. Format attım. Tavsiye etmiyorum eğer diğer modellerde böyleyse.

O eski ve giriş seviyesi bir cihaz. Şimdikilerde bir sorun yok.