moment

Üyecik
Merhaba, bu cihazı almayı düşünüyorum :

Yazılım ile uğraşıyorum, Microsoft SQL, docker gibi programlar da kullanıyorum. Ayrıca oyun da oynuyorum. Bunun için bu bilgisayarı ya da alternatif bir bilgisayar önerebilir misiniz? HP Omen ve HP Victus dışı önerilere açığım.

Merhaba, bu cihazı almayı düşünüyorum :

Yazılım ile uğraşıyorum, Microsoft SQL, docker gibi programlar da kullanıyorum. Ayrıca oyun da oynuyorum. Bunun için bu bilgisayarı ya da alternatif bir bilgisayar önerebilir misiniz? HP Omen ve HP Victus dışı önerilere açığım.
Bu fiyatından alınmaz.

Bütçe çıkarsa bu modele bakın:

Bütçe çıkmazsa buna bakılabilir:

Bu fiyatından alınmaz.

Bütçe çıkarsa bu modele bakın:

Bütçe çıkmazsa buna bakılabilir:

32 GB RAM benim için şart neredeyse. Çok fazla sekme kullanıyorum.

32 RAM koşulu tercihleri biraz bulanıklaştırıyor. Çünkü fiyatlar absürt yükseliyor. Herhangi bir model tercih edip sonradan kendiniz RAM taksanız muhtemelen daha uyguna kapatırsınız.

Şu modeli alıp:

Yanında şu RAM'i takarsanız:

73-75 arası bir rakama bitirebilirsiniz.

Diğer türlü bütçeyi biraz çıkarmak lazım.

32 RAM koşulu tercihleri biraz bulanıklaştırıyor. Çünkü fiyatlar absürt yükseliyor. Herhangi bir model tercih edip sonradan kendiniz RAM taksanız muhtemelen daha uyguna kapatırsınız.

Şu modeli alıp:

Yanında şu RAM'i takarsanız:

73-75 arası bir rakama bitirebilirsiniz.

Diğer türlü bütçeyi biraz çıkarmak lazım.

Benim attığım cihazı neden önermiyorsunuz?

Benim attığım cihazı neden önermiyorsunuz?
İş serisi bir cihaz. TUF kadar agresif soğutma ve performans ayarı sunmayabilir. 8940HX güzel bir CPU, fakat daha sıcak ve gürültülü çalışabilir ki Thinkbook kasasından bahsediyoruz. A16 burada açık ara önde. Uzun süre tam yükte kullanım performansı soru işareti olabilir. Bundan ziyade zaten 80.000 TL, diğer türlü 73.000 TL'ye geliyor size. 7.000 TL gibi bir fark mevcut. O farkı sadece CPU farkı için verir misiniz? Size kalmış.