Aynı cihaz burada daha ucuz. Neden arkası sağlam bir markanın en üst model laptopu yerine, her içerik üreticisi tarafından sırf işbirliği adı altında övülen bir cihaz satın alsın ki? Aynısını Monster da yaptı. Şu an görüyoruz Monster'ın halini. 5070 yerine 5060 alır ancak 2 sene daha fazla kullanır, bu tartışılamaz.
her yerde sırf günü kurtarmak için ucuz olan GameGaraj önerilmesinden bıktım, kişisel bir şey değil
Arkası sağlam marka'nın LOQ laptoplarında yaklaşık 2-3 yıldır anakart yanma sorunları var, kimsenin buna yalan diyeceğini sanmıyorum. Ayrıca konu Monster değil, Monster'ın soğutmaları korkunç, istediği kadar marka olsun.
Ek olarak, ben Lenovo'yu kötülemedim, Gamegaraj ve Lenovo ürünler önerdim. Şu an kendim bir Lenovo cihazdan yazıyorum .
Aynı cihaz burada daha ucuz. Neden arkası sağlam bir markanın en üst model laptopu yerine, her içerik üreticisi tarafından sırf işbirliği adı altında övülen bir cihaz satın alsın ki? Aynısını Monster da yaptı. Şu an görüyoruz Monster'ın halini. 5070 yerine 5060 alır ancak 2 sene daha fazla kullanır, bu tartışılamaz.
Arkası sağlam marka'nın LOQ laptoplarında yaklaşık 2-3 yıldır anakart yanma sorunları var, kimsenin buna yalan diyeceğini sanmıyorum. Ayrıca konu Monster değil, Monster'ın soğutmaları korkunç, istediği kadar marka olsun.
Ek olarak, ben Lenovo'yu kötülemedim, Gamegaraj ve Lenovo ürünler önerdim. Şu an kendim bir Lenovo cihazdan yazıyorum .
Eşeğe altın semer vursan eşek gene eşektir. Şu forumda GameGaraj kullanmayan herkes GameGaraj öneriyor. Arkası sağlam marka konusunda da GameGaraj Türkiye dışında nerede satış yapıyor? Laptopları Çin'den gelme kasa kullanan, sırf işbirliği olduğu için eksiğinden bahsedilmeyen bir ürün alıp sürpriz yaşamayı kimse istemez diye düşünüyorum. Kalanını da siz düşünün artık, anlatmaya bile değmiyor.
75 bin civarlarına 5070li laptop satıyorlar, 50 bin civarlarına 5050 var. Fiyatlar gayet normal geliyor bana, gaming laptop piyasası bu şekilde zaten. Milletin ne dediğine bakarsanız tüm paranızı altına yatırmanız gerekir, çok takmayın insanları.