Astronotarda
Üstün
Arkası sağlam marka'nın LOQ laptoplarında yaklaşık 2-3 yıldır anakart yanma sorunları var, kimsenin buna yalan diyeceğini sanmıyorum. Ayrıca konu Monster değil, Monster'ın soğutmaları korkunç, istediği kadar marka olsun.Aynı cihaz burada daha ucuz. Neden arkası sağlam bir markanın en üst model laptopu yerine, her içerik üreticisi tarafından sırf işbirliği adı altında övülen bir cihaz satın alsın ki? Aynısını Monster da yaptı. Şu an görüyoruz Monster'ın halini. 5070 yerine 5060 alır ancak 2 sene daha fazla kullanır, bu tartışılamaz.
her yerde sırf günü kurtarmak için ucuz olan GameGaraj önerilmesinden bıktım, kişisel bir şey değil
Ek olarak, ben Lenovo'yu kötülemedim, Gamegaraj ve Lenovo ürünler önerdim. Şu an kendim bir Lenovo cihazdan yazıyorum
Ufak bir şey daha, cihaz burada daha ucuz ama SSD boyutu 500 GB'a çekilmiş, bilginiz olsunAynı cihaz burada daha ucuz. Neden arkası sağlam bir markanın en üst model laptopu yerine, her içerik üreticisi tarafından sırf işbirliği adı altında övülen bir cihaz satın alsın ki? Aynısını Monster da yaptı. Şu an görüyoruz Monster'ın halini. 5070 yerine 5060 alır ancak 2 sene daha fazla kullanır, bu tartışılamaz.