Benim gözlerim çok bozuk arkadaşlar öncelikle bunu söyleyeyim. 2 hafta sonra randevum var doktorumdan lens isteyeceğim ama deneyimi olanlardan bilgi almak isterim. Hijyen kurallarına tamamen uyduğumuz sürece lens takmak iyi midir? Ben gözlük kullanmaya devam edeceğim sadece özel günlerde lens takmayı düşünüyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?İyi midir derken bir mucize yaratmaz. Arada bir takıp hijyenine dikkat edersen de sorun çıkarmaz. Bu arada gözlüğün de kendine has bir tarzı var özel günlerde gözlük taksanıza daha hoş.
RockyHighway79
Üstün
Lens takmak çok daha iyidir. Hijyen kurallarına uyduğun sürece hiçbir problem yaşamazsın. Koruyucu içermeyen gözyaşı damlalarını lens varken kullanabilirsin, normal suni gözyaşı damlalarını da lens gözünde yokken kullanabilirsin.
Ben Acuvue Oasys'in 2 haftalık lenslerini kullanıyorum. Ben 1 hafta boyunca gece gündüz hiç çıkarmadan kullanıyorum, sen geceleri uyumadan önce çıkartırsan 2 hafta kadar kullanabilirsin hatta 20 gün civarı kullanmanda da pek problem olmaz.
Sana önerim sen ilk kez lens takacağın için, bence lenslerle uyuma. Geceleri mutlaka uyumadan önce lenslerini çıkart.
Ben Acuvue Oasys'in 2 haftalık lenslerini kullanıyorum. Ben 1 hafta boyunca gece gündüz hiç çıkarmadan kullanıyorum, sen geceleri uyumadan önce çıkartırsan 2 hafta kadar kullanabilirsin hatta 20 gün civarı kullanmanda da pek problem olmaz.
Sana önerim sen ilk kez lens takacağın için, bence lenslerle uyuma. Geceleri mutlaka uyumadan önce lenslerini çıkart.
Bilemiyorum ki hocam çevremde herkes gözlerimiz çok güzel olduğunu ve gözlüksüz gezmem gerektiğini söylüyorlar. İyi midir derken yani sağlık açısından demek istedim. Yorum için teşekkürler.İyi midir derken bir mucize yaratmaz. Arada bir takıp hijyenine dikkat edersen de sorun çıkarmaz. Bu arada gözlüğün de kendine has bir tarzı var özel günlerde gözlük taksanıza daha hoş.
Takıp çıkartmada problem yaşıyor musunuz hocam? Bana nedense beceremem gibi geliyor çok hassas şekilde takmalıyız gibi bir his veriyor.Lens takmak çok daha iyidir. Hijyen kurallarına uyduğun sürece hiçbir problem yaşamazsın. Koruyucu içermeyen gözyaşı damlalarını lens varken kullanabilirsin, normal suni gözyaşı damlalarını da lens gözünde yokken kullanabilirsin.
RockyHighway79
Üstün
Takıp çıkartmada problem yaşamıyorum. Çok hassas şekilde takma gibi bir olay yok, lens direkt göz bebeğine yapışır takınca. Şöyle söyleyeyim hatta lensi çıkarması, takmasından daha kolay. Ben 1 haftada alışmıştım, sende muhtemelen 1-2 haftada alışırsın.Bilemiyorum ki hocam çevremde herkes gözlerimiz çok güzel olduğunu ve gözlüksüz gezmem gerektiğini söylüyorlar. İyi midir derken yani sağlık açısından demek istedim. Yorum için teşekkürler.
Takıp çıkartmada problem yaşıyor musunuz hocam? Bana nedense beceremem gibi geliyor çok hassas şekilde takmalıyız gibi bir his veriyor.
Valla hocam en net çözüm çizdirmek sanırım.Hocam bu lensi alıp gözümüze takıp hiç çıkartmasak oluyor mu? Eğer oluyorsa lens almak isterim çünkü gözlük kötü duruyor gerçekten.
SpeedBeast34
Üstün
Benim gözlerim çok bozuk arkadaşlar öncelikle bunu söyleyeyim. 2 hafta sonra randevum var doktorumdan lens isteyeceğim ama deneyimi olanlardan bilgi almak isterim. Hijyen kurallarına tamamen uyduğumuz sürece lens takmak iyi midir? Ben gözlük kullanmaya devam edeceğim sadece özel günlerde lens takmayı düşünüyorum.
Evet, hijyen kurallarına uyarsan ve süreyi aşmazsan, ara sıra lens kullanmak güvenli özel günlerde takıp sonra gözlüğe dönmek sorun yaratmaz.
70K bayılacaksan neden olmasın?
Spartan
Başarılı
Kullanım tarzına bağlı. Ben lens tak çıkar yapabilecek biri değilim gözlüğe de çok alıştım ondan umursamıyorum ama lens tak çıkar yaparım. Hijyenine vs. dikkat ederim diyorsan sorun olmaz. Şunu belirtmem gerekli. Lens kullanırken gerçekten dikkatli olman lazım çünkü gözüne taktığın bir şey ve yapacağın bir hata ciddi rahatsızlıklara yol açabilir.
Son düzenleyen: Moderatör: