Lens kullanmak tehlikeli mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan pashagang
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 25
  • Görüntüleme Görüntüleme 442
  • Etiketler Etiketler
    lens
Valla gözlük burnumdan sürekli düşüyor. Düzeltmekten sıkıldım.

Genel anlamda bilgi aktarabilir misiniz? Nelere dikkat etmem gerekiyor vs.

Günlük hayatta dikkat edilmesi gereken şeyler yok. İnsanların abarttığı kadar hassas ürünler değiller. Laboratuvarda çalışıyorsanız ya da üstteki arkadaş gibi biber gazına maruz kalma gibi durumlarınız varsa sadece o anlarda kullanmamanız gerekiyor çünkü asidik gazlar ve sıvılar lens yüzeyinde kalarak olumsuz sonuçlara sebebiyet verebilir. Onun dışında lensinizin suyunu düzenli değiştirirseniz(ben 2-3 günde 1 dahi değiştirdiğim oluyor) takıp çıkartmadan önce elinizi yıkarsanız hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.

Teşekkürler.

Aynen oyle, sadece her gun degistirirseniz daha iyi olacaktir ben Istanbuldayim ve inanilmaz fazla toz birikiyor lensin ustunde. Mecburen her gun degistiriyorum lens kabindaki suyu.

solusyon olarak bunu kullaniyorum bu advanced versiyonu, normal versiyonu lensi biraz katilastiriyordu o yuzden rahatsizlik hissi veriyordu bana

Doktora gidersen o sana en iyi bilgiyi verecektir. Kornean inceyse bazı göz hastalıkların varsa lens kullanmak ilerde normal görüşüne çok sıkıntı yaratabilir. Sadece göz doktorundan bilgi al çünkü kişisel bir soru ve cevap.

4 yıldır lens kullanıyorum hocam, soracağın her soruyu bekliyorum.

4 yıldır lens kullanıyorum hocam, soracağın her soruyu bekliyorum.
Hocam lens çok mu maliyetli?

Bazilari gozun numarasini hizli arttiriyor falan diyor. Ne kadar dogru bunlar? Birde maliyeti ne kadar biraz aydinlatir misin?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…