Valla gözlük burnumdan sürekli düşüyor. Düzeltmekten sıkıldım.Göze top gelmesi durumunda lens oradaki en küçük problem olur. Onlar çok büyük vakalar.
Konuya gelecek olursam ben tehlikeli değil diye biliyorum göz doktorumla da konuştum zorluğu vs. hakkında öyle bir şey duymadım.
Sadece havuza, deniz gibi yerlere girerken enfeksiyon nedeniyle çıkarılması gerekiyor. Benim tavsiyem havuz ve denize girildikten sonra ertesi güne kadar takılmaması ama sorun olacağını da sanmıyorum.
Takıp çıkarmadan önce güzel bir şekilde ellerini yıkayıp işlemi halledersen hiçbir problem olmaz. Çok büyük rahatlık lens.
Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
Genel anlamda bilgi aktarabilir misiniz? Nelere dikkat etmem gerekiyor vs.
Günlük hayatta dikkat edilmesi gereken şeyler yok. İnsanların abarttığı kadar hassas ürünler değiller. Laboratuvarda çalışıyorsanız ya da üstteki arkadaş gibi biber gazına maruz kalma gibi durumlarınız varsa sadece o anlarda kullanmamanız gerekiyor çünkü asidik gazlar ve sıvılar lens yüzeyinde kalarak olumsuz sonuçlara sebebiyet verebilir. Onun dışında lensinizin suyunu düzenli değiştirirseniz(ben 2-3 günde 1 dahi değiştirdiğim oluyor) takıp çıkartmadan önce elinizi yıkarsanız hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
Teşekkürler.Günlük hayatta dikkat edilmesi gereken şeyler yok. İnsanların abarttığı kadar hassas ürünler değiller. Laboratuvarda çalışıyorsanız ya da üstteki arkadaş gibi biber gazına maruz kalma gibi durumlarınız varsa sadece o anlarda kullanmamanız gerekiyor çünkü asidik gazlar ve sıvılar lens yüzeyinde kalarak olumsuz sonuçlara sebebiyet verebilir. Onun dışında lensinizin suyunu düzenli değiştirirseniz(ben 2-3 günde 1 dahi değiştirdiğim oluyor) takıp çıkartmadan önce elinizi yıkarsanız hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
Aynen oyle, sadece her gun degistirirseniz daha iyi olacaktir ben Istanbuldayim ve inanilmaz fazla toz birikiyor lensin ustunde. Mecburen her gun degistiriyorum lens kabindaki suyu.Günlük hayatta dikkat edilmesi gereken şeyler yok. İnsanların abarttığı kadar hassas ürünler değiller. Laboratuvarda çalışıyorsanız ya da üstteki arkadaş gibi biber gazına maruz kalma gibi durumlarınız varsa sadece o anlarda kullanmamanız gerekiyor çünkü asidik gazlar ve sıvılar lens yüzeyinde kalarak olumsuz sonuçlara sebebiyet verebilir. Onun dışında lensinizin suyunu düzenli değiştirirseniz(ben 2-3 günde 1 dahi değiştirdiğim oluyor) takıp çıkartmadan önce elinizi yıkarsanız hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
solusyon olarak bunu kullaniyorum bu advanced versiyonu, normal versiyonu lensi biraz katilastiriyordu o yuzden rahatsizlik hissi veriyordu bana
uyeadi
Başarılı
- Makaleler
- 1
Doktora gidersen o sana en iyi bilgiyi verecektir. Kornean inceyse bazı göz hastalıkların varsa lens kullanmak ilerde normal görüşüne çok sıkıntı yaratabilir. Sadece göz doktorundan bilgi al çünkü kişisel bir soru ve cevap.
Ken Carson
Uzman
Halısahalarda, basket oynarken kaç kere yüzüme top geldi ve hiçbir şey olmadı.Yanlış anlamak gibi olmasın. Bizim bir abi lens varken futbol oynamış yüzüne top çarpınca bayağı sıkıntı olmuş diyordu.
O günden beri gözlük takıyor.
R
Ranton Kouga
Ziyaretçi
Bilemiyorum ? Bize öyle anlatmıştı.Halısahalarda, basket oynarken kaç kere yüzüme top geldi ve hiçbir şey olmadı.
cemkaraca
Yetkin
Gözlük takarken de yüzüne top gelse sıkıntı olur. Her türlü sıkıntı yani ama hangisi daha risksiz bilemedim.
Hocam lens çok mu maliyetli?4 yıldır lens kullanıyorum hocam, soracağın her soruyu bekliyorum.![]()
Bazilari gozun numarasini hizli arttiriyor falan diyor. Ne kadar dogru bunlar? Birde maliyeti ne kadar biraz aydinlatir misin?Günlük hayatta dikkat edilmesi gereken şeyler yok. İnsanların abarttığı kadar hassas ürünler değiller. Laboratuvarda çalışıyorsanız ya da üstteki arkadaş gibi biber gazına maruz kalma gibi durumlarınız varsa sadece o anlarda kullanmamanız gerekiyor çünkü asidik gazlar ve sıvılar lens yüzeyinde kalarak olumsuz sonuçlara sebebiyet verebilir. Onun dışında lensinizin suyunu düzenli değiştirirseniz(ben 2-3 günde 1 dahi değiştirdiğim oluyor) takıp çıkartmadan önce elinizi yıkarsanız hiçbir sıkıntı yaşamazsınız.
Son düzenleme: