Detaylar
Kim cevapladı?
R
Ranton Kouga
Ziyaretçi
Nasıl durumlarda kullandığınıza bağlı.
Blackraven
Üstün
Tehlikeli falan değil.
Temizlikten mi bahsediyorsunuz?
Kullaniyor musunuz?
R
Ranton Kouga
Ziyaretçi
Yanlış anlamak gibi olmasın. Bizim bir abi lens varken futbol oynamış yüzüne top çarpınca bayağı sıkıntı olmuş diyordu.
O günden beri gözlük takıyor.
Blackraven
Üstün
Evet.
Yanlış anlamak gibi olmasın. Bizim bir abi lens varken futbol oynamış yüzüne top çarpınca bayağı sıkıntı olmuş diyordu.
Hocam Alex lens kullanarak ligin altını üstüne getirdi. Ayrıca bildiğim kadarıyla Ronaldo'da lens kullanıyor. Lens dediğin ufacık plastik bir şey yüzünüze darbe alsanız olacak en kötü şey yere düşmesi olur.
Cem Yilmaz
Uzman
- Makaleler
- 1
Selam dostlar. Aktif olarak gozluk kullanıyorum ama artik cok sıkıldım. Lense gecmek istiyorum ama lens kullanmak tehlikeli falan diyorlar. Kullananlar aydinlatirsa mutlu olurum.
Gozune biber gazi yemezsen, kivilcim gelmezse hiçbir şey olmaz. 3 senedir her gun kullanıyorum hiçbir problemim olmadi. Ancak tek dikkat etmen gereken şey hijyen, takmadan ve cikartmadan once her zaman ellerini cok cok iyi yikaman lazim aksi takdirde mikrop kapma ihtimalin var.
Göze top gelmesi durumunda lens oradaki en küçük problem olur. Onlar çok büyük vakalar.Yanlış anlamak gibi olmasın. Bizim bir abi lens varken futbol oynamış yüzüne top çarpınca bayağı sıkıntı olmuş diyordu.
Konuya gelecek olursam ben tehlikeli değil diye biliyorum göz doktorumla da konuştum zorluğu vs. hakkında öyle bir şey duymadım.
Sadece havuza, deniz gibi yerlere girerken enfeksiyon nedeniyle çıkarılması gerekiyor. Benim tavsiyem havuz ve denize girildikten sonra ertesi güne kadar takılmaması ama sorun olacağını da sanmıyorum.
Takıp çıkarmadan önce güzel bir şekilde ellerini yıkayıp işlemi halledersen hiçbir problem olmaz. Çok büyük rahatlık lens.
Genel anlamda bilgi aktarabilir misiniz? Nelere dikkat etmem gerekiyor vs.
R
Ranton Kouga
Ziyaretçi
Göze top gelmesi durumunda lens oradaki en küçük problem olur. Onlar çok büyük vakalar.
Konuya gelecek olursam ben tehlikeli değil diye biliyorum göz doktorumla da konuştum zorluğu vs. hakkında öyle bir şey duymadım.
Sadece havuza, deniz gibi yerlere girerken enfeksiyon nedeniyle çıkarılması gerekiyor. Benim tavsiyem havuz ve denize girildikten sonra ertesi güne kadar takılmaması ama sorun olacağını da sanmıyorum.
Takıp çıkarmadan önce güzel bir şekilde ellerini yıkayıp işlemi halledersen hiçbir problem olmaz. Çok büyük rahatlık lens.
Sıkıntı yok o zaman. Benim de akrabalardan kullananlar var. Tanıdıklarımdan kullanan biri var.