Leroy Sane Galatasaray'a transfer olur mu?

Evet bazı güvenilir kaynaklara göre transfer bitti.

Zaten eskisi gibi elit takımlar seviyesinde değil. Bizim lige düşmemesi için bir sebep göremiyorum.

Yine de kanatta etkili olup takımı taşıyacağını düşünüyorum, kanatlar çok yetersizdi takımda.

Zaten eskisi gibi elit takımlar seviyesinde değil. Bizim lige düşmemesi için bir sebep göremiyorum.
Nasıl elit seviye de değil. Bayern göndermiyor adamı. Adamla sözleşme yenilemek istediler Sane masadaki parayı beğenmedi kendi daha iyi kontrat istiyor Avrupa'dan. Arsenali falan red etti parayı beğenmediği için. Derdi para.

Podolski de transferde etkili olmuş görünüyor. Bayern fan sayfası da 30'unda Türkiye'de, inanılmaz diye ağlama emojisi koymuş

Bal yapmayan arı benim gözümde ama bizim takımlarımız için iyi futbolcu lakin Bayern net 8-9 kazanacağı bir kontrat teklif etti zaten. Buraya geliyorsa yıllık net olarak en kötü 12-13’den aşağı gelmez. Bu parayı vermenin aklı selim hiçbir yanı yok bana kalırsa herhangi bir Türk kulübü için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…