Leroy Sane Galatasaray'a transfer olur mu?

Hatta şunu da ekleyeyim ilerleyen yıllarda Türk kulüplerini zor günler bekleyecek. Mesela osimhen iyi bir forvet ama istediği parayı hiç bir Avrupa kulübü vermiyor. Hatta Henry'di sanırım osimhen için kendini Messi Ronaldo sanıyor dedi. Doğru çünkü hangi kulüp talip olsa yıldız maaşı istiyor yada takımın en çok kazananı olmak istiyor doğal olarakta Avrupa'nın tepe kulüpleri vermiyor o paraları.

Valla kendileri bilir iki gün sonra Dursun falan bırakır gider. Zaman insanı yanıltmaz zamanında 1m riberynin maaşını veremediği günler oldu da adamı bedava kaybetti. Türkiye ligi vasıfsız bı lig bu paralar büyük kulüplerimiz için haram. Yıllık 15 saneye ver 3 sene Osimhene 26 ver 10u sponsor diyorlar doğruysa 65 bonservis ver daha kaleci ortasaha bek alınacak.

Ya sponsor ödüyor işi dünyanın en saçma olayı zaten. Bu tarz sponsor ödemelerinde genelde sponsor olan şirket sahibi camia içerisinden birisi oluyor. Madem takımın iyiliği için para ödemeye hazırlar benzer paraları daha genç ve potansiyelli ama bonservisi yüksek - maaşı düşük olan adamlara da verirler.

Ya sponsor ödüyor işi dünyanın en saçma olayı zaten. Bu tarz sponsor ödemelerinde genelde sponsor olan şirket sahibi camia içerisinden birisi oluyor. Madem takımın iyiliği için para ödemeye hazırlar benzer paraları daha genç ve potansiyelli ama bonservisi yüksek - maaşı düşük olan adamlara da verirler.
Hocam sadece muhabbet o değil. Şimdi sen üst düzey kaleci alacaksın adam bakacak icardi +10 Osimhen +20 sane +15 dicekki ben 8 9 dan aşağı gelmem bek alacaksın oda 5 6 istiyorum diyecek 10 numara bakıyorlar üst düzey adam demeyecekmi önümdeki adamlar +10-20 alıyorlar ben 10dan aşağı oynamam. Hadi bunları geç 1e 2ye 3e oynayan bı sürü oyuncu var onları nasıl adapte edeceksin herkes parayı götürüyor takım demorolize olur ben yararına görmüyorum bu paraları. Takımda bir yıldız olur parayı verirsin takım dengede durur derki aga bu adam icardi yıldız tamam ama takıma birden fazla absürt kazanan adam getirirsen tüm takımın abdesti kaçar.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt