Bal yapmayan arı benim gözümde ama bizim takımlarımız için iyi futbolcu lakin Bayern net 8-9 kazanacağı bir kontrat teklif etti zaten. Buraya geliyorsa yıllık net olarak en kötü 12-13’den aşağı gelmez.
15 diye okudum biyerde aslı var mı bilmiyorum. E tabi bide imza parası toslayacak Galatasaray vermedik dese de Sane imza parasız geleceğini sanmam kafayı bu kadar paraya takmışken.

Çok isterim. Hızlı oyuncu. Böyle bir kanada ihtiyacımız var. Artı olarak gamsız bir karakteri var. Cool duruşu ve tepkisiz suratıyla rakip üzerinde etkili bir isim. Açıklansın da bayram edelim.

Valla Osimhen hâlâ net değil. Sane gelirse Icardi de iyileşip dönerse ben ceyrek finale kadar zorlayacağımızı düşünüyorum, tabii Okan Buruk faktörü ne olur bilemem :D

Şampiyonlar liginde Galatasaray 0 çekmek istemiyorsa her türlü kaliteli bir kanat almak zorunda. Barışla veya bekte daha iyi performans gösteren Sallai ile olacak iş değil.

Sane olmaz başkası olur, fener sırf çalım olsun diye yüksek teklifler sunarsa transferin yatacağını düşünüyorum.

Valla Osimhen hâlâ net değil. Sane gelirse Icardi de iyileşip dönerse ben ceyrek finale kadar zorlayacağımızı düşünüyorum, tabii Okan Buruk faktörü ne olur bilemem :D
Çeyrek final falan kadroyla olacak iş değil. Kadroyla olsa messili neymarli mbappeli PSG kupayı yer yutardi. Avrupa için sistem lazım. Ben yine Avrupa'da başarı beklemiyorum çeyrek final falan.

Şampiyonlar liginde Galatasaray 0 çekmek istemiyorsa her türlü kaliteli bir kanat almak zorunda. Barışla veya bekte daha iyi performans gösteren Sallai ile olacak iş değil.

Sane olmaz başkası olur, fener sırf çalım olsun diye yüksek teklifler sunarsa transferin yatacağını düşünüyorum.
İmkansız değil ama pek sanmıyorum ya, Kaan ve Podolski faktörü var çünkü.

Çeyrek final falan kadroyla olacak iş değil. Kadroyla olsa messili neymarli mbappeli PSG kupayı yer yutardi. Avrupa için sistem lazım. Ben yine Avrupa'da başarı beklemiyorum çeyrek final falan.
Zor bu futbolla ve taktikle evet ama bakalım belli olmaz.

15 diye okudum biyerde aslı var mı bilmiyorum. E tabi bide imza parası toslayacak Galatasaray vermedik dese de Sane imza parasız geleceğini sanmam kafayı bu kadar paraya takmışken.

Açıkçası ben de o civar bir şey olduğunu düşünüyorum. İmza parasıyla vs. asla mantıklı bir transfer değil inanılmaz rakamlar. Türkiye şartlarında kulüpler ne kazanıyor ki 13-14 milyon yıllık maaş sıkabiliyor futbolculara. Bu kafalardan çıkılmadıkça Avrupa kupalarında başarı sağlamak çok mümkün değil.

İmkansız değil ama pek sanmıyorum ya, Kaan ve Podolski faktörü var çünkü.

Zor bu futbolla ve taktikle evet ama bakalım belli olmaz.
Hatta şunu da ekleyeyim ilerleyen yıllarda Türk kulüplerini zor günler bekleyecek. Mesela osimhen iyi bir forvet ama istediği parayı hiç bir Avrupa kulübü vermiyor. Hatta Henry'di sanırım osimhen için kendini Messi Ronaldo sanıyor dedi. Doğru çünkü hangi kulüp talip olsa yıldız maaşı istiyor yada takımın en çok kazananı olmak istiyor doğal olarakta Avrupa'nın tepe kulüpleri vermiyor o paraları.

Açıkçası ben de o civar bir şey olduğunu düşünüyorum. İmza parasıyla vs. asla mantıklı bir transfer değil inanılmaz rakamlar. Türkiye şartlarında kulüpler ne kazanıyor ki 13-14 milyon yıllık maaş sıkabiliyor futbolculara. Bu kafalardan çıkılmadıkça Avrupa kupalarında başarı sağlamak çok mümkün değil.
Valla kendileri bilir iki gün sonra Dursun falan bırakır gider. Zaman insanı yanıltmaz zamanında 1m riberynin maaşını veremediği günler oldu da adamı bedava kaybetti. Türkiye ligi vasıfsız bı lig bu paralar büyük kulüplerimiz için haram. Yıllık 15 saneye ver 3 sene Osimhene 26 ver 10u sponsor diyorlar doğruysa 65 bonservis ver daha kaleci ortasaha bek alınacak.

Bu konuda yapılacak bir şey yok, her şeyde olduğu gibi futbolda da sistemimiz sıkıntılı. Her şeyi parayla çözmeye çalışıyoruz. Arap kulüplerine dönmeyelim yeter.