Leroy Sane Galatasaray'a transfer olur mu?

Ya sponsor ödüyor işi dünyanın en saçma olayı zaten. Bu tarz sponsor ödemelerinde genelde sponsor olan şirket sahibi camia içerisinden birisi oluyor. Madem takımın iyiliği için para ödemeye hazırlar benzer paraları daha genç ve potansiyelli ama bonservisi yüksek - maaşı düşük olan adamlara da verirler.

Hocam sadece muhabbet o değil. Şimdi sen üst düzey kaleci alacaksın adam bakacak icardi +10 Osimhen +20 sane +15 dicekki ben 8 9 dan aşağı gelmem bek alacaksın oda 5 6 istiyorum diyecek 10 numara bakıyorlar üst düzey adam demeyecekmi önümdeki adamlar +10-20 alıyorlar ben 10dan aşağı oynamam. Hadi bunları geç 1e 2ye 3e oynayan bı sürü oyuncu var onları nasıl adapte edeceksin herkes parayı götürüyor takım demorolize olur ben yararına görmüyorum bu paraları. Takımda bir yıldız olur parayı verirsin takım dengede durur derki aga bu adam icardi yıldız tamam ama takıma birden fazla absürt kazanan adam getirirsen tüm takımın abdesti kaçar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…