Açılış hızlandı mı? PBO için AI Tweaker-PBO menüsünü bana ilet. Bir de oradan Curve Optimizer All Cores -25 denemek lazım ilk etapta. @Krmm

Hocam açılış yavaş ya. Bu runtime enable ayarı sanırım daha da yavaşlatıyormuş. Hocam biz sistem açılışını en erken açılacak şekilde ayar yapsak olmaz mı? Beklemek yoruyor vallahi. Bu arada şu an test aşamasındayım. Bitince PBO menüsünü ileteceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam açılış yavaş ya. Bu runtime enable ayarı sanırım daha da yavaşlatıyormuş. Hocam biz sistem açılışını en erken açılacak şekilde ayar yapsak olmaz mı? Beklemek yoruyor vallahi. Bu arada şu an test aşamasındayım. Bitince PBO menüsünü ileteceğim.

Runtime Enabled iken 5-10 saniyede açması lazım, emin misin?

Sarı kaç saniye yanıyor Debug LED?

DRAM Timing içerisinden bana ilet o kısmı, kontrol edeyim. PBO menüsünü de ilet aynı zamanda.

Deneyeceğim hocam şimdi bekleyin.

Bunu Enabled dene.

1778614088511.webp

DRAM Timing içerisinden bana ilet o kısmı, kontrol edeyim. PBO menüsünü de ilet aynı zamanda.

Hocam sarı 10 saniye falan sürüyor. Sonrasında BIOS ekranının gelmesi de 5 10 saniye arası sürüyor.

O kısım enabled hocam.

Şöyle atayim.

IMG_20260512_222916_913.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam sarı 10 saniye falan sürüyor. Sonrasında BIOS ekranının gelmesi de 5 10 saniye arası sürüyor.

O kısım enabled hocam.

Şöyle atayim.

Eki Görüntüle 248838

Tamam, daha kısılmaz. Burst Length 1x-1x değil mi Nitro'da? Bir de Fast Boot menüsünde POST Delay Time 1s yap.

MCR açarsak stabil kalamaz, performans alamazsın istediğin gibi. Gear kapalı burada.

Fast Boot da açabilirsin ama o da 1-2 saniye verir. POST Delay Time 1s bırak, Fast Boot açmayı ben çok sevmiyorum. Problem yaratabiliyor.