VSOC 1.29 dursun, diğer ek ayarları da uygula. SVM Mode, sanallaştırma ile alakalı. FACEIT, Trojan'dan farkı olmadığından ihtiyaç duyabilir. Emin değilim. SVM Mode, Auto kalsın.

Hocam 11 dakika oldu hata vermedi.

Şu kısımları hiç anlamadım hocam.

@Krmm BIOS'ta aratıp değiştir dediğim gibi. Bana iletirsen kontrol edeceğim.

VSOC 1.29 dursun, diğer ek ayarları da uygula. SVM Mode, sanallaştırma ile alakalı. FACEIT, Trojan'dan farkı olmadığından ihtiyaç duyabilir. Emin değilim. SVM Mode, Auto kalsın.

@Krmm BIOS'ta aratıp değiştir dediğim gibi. Bana iletirsen kontrol edeceğim.
SVM enable şeklinde, dokunmadım o kısıma.

IMG_20260512_215744_616.webp

Son düzenleyen: Moderatör:

Evet, FACEIT istiyor onu sanırım. Sistemi ele geçiriyor yazılım. Bu şekilde RTP bak tekrardan, hata yoksa VT3 ve PBO ayarları bakarsın. PBO kısmı eksik kalmasın, CS için önemli.

Hızlandırma işi, uzun teste aldıktan sonra bakarsın. Şimdilik zaten Train süresi kısadır, Burst 1x bırakıldı.

Evet, FACEIT istiyor onu sanırım. Sistemi ele geçiriyor yazılım. Bu şekilde RTP bak tekrardan, hata yoksa VT3 ve PBO ayarları bakarsın. PBO kısmı eksik kalmasın, CS için önemli.

Şimdi bu şekilde 10 dakika teste sokuyorum. Yazacağım hocam size.

Hızlandırma işi, uzun teste aldıktan sonra bakarsın. Şimdilik zaten Train süresi kısadır, Burst 1X bırakıldı.

Hocam çok yavaş açılıyor vallahi.

Şimdi bu şekilde 10 dakika teste sokuyorum. Yazacağım hocam size.

Hocam çok yavaş açılıyor vallahi.

Kronometre ile ölç bir dahakine. 15 Q-Code Training gösterir. Kaç saniye sürdüğüne bak onun, tam saniye söyle. Debug sarı yanıp sönme süresi ile eş değer hemen hemen.

Kronometre ile ölç bir dahakine. 15 Q-Code Training gösterir. Kaç saniye sürdüğüne bak onun, tam saniye söyle. Debug sarı yanıp sönme süresi ile eş değer hemen hemen.

Hocam bu test bitince ölçeceğim de sonrasında VT3 ile PBO ayarlarını yapınca bitiyor mu işlem? Bir de hızlandırmaya unutmayalım tabii.

Hocam bu test bitince ölçeceğim de sonrasında VT3 ile PBO ayarlarını yapınca bitiyor mu işlem? Bir de hızlandırmaya unutmayalım tabii.

Bitiyor, hızlandırma için DDR Runtime ayarı var DRAM Timing içerisinde. Onu Enabled alman lazım, stabilite bozup bozmadığından emin olmak adına RTP bakmak lazım tekrardan.

Bitiyor, hızlandırma için DDR Runtime ayarı var DRAM Timing içerisinde. Onu Enabled alman lazım, stabilite bozup bozmadığından emin olmak adına RTP bakmak lazım tekrardan.
Tamamdır hocam. Birazdan yazacam size.

9 dakika oldu kapattım hocam hata yok.

Son düzenleme: