KS KS K keremusta Çalışkan Katılım 5 Eylül 2025 Mesajlar 77 Beğeniler 21 21 Kasım 2025 #151 Haluk Albayrak dedi: Ben aynı bellekleri bu şekilde kullanıyorum stabilim. 6 cm fan bulabilirsem bir yerden GPU üzerine koyup trefiyi fulleyeceğim ama bakalım. Eki Görüntüle 203420 Genişletmek için tıkla... Ne kadar süre Test'e soktun eğer stabilse bu şekil kullanim daha fazla uzatmaya gerek kalmasın.
Haluk Albayrak dedi: Ben aynı bellekleri bu şekilde kullanıyorum stabilim. 6 cm fan bulabilirsem bir yerden GPU üzerine koyup trefiyi fulleyeceğim ama bakalım. Eki Görüntüle 203420 Genişletmek için tıkla... Ne kadar süre Test'e soktun eğer stabilse bu şekil kullanim daha fazla uzatmaya gerek kalmasın.
H Haluk Albayrak Yetkin Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 980 Çözümler 1 Beğeniler 674 21 Kasım 2025 #152 keremusta dedi: Ne kadar süre Test'e soktun eğer stabilse bu şekil kullanim daha fazla uzatmaya gerek kalmasın. Genişletmek için tıkla... 2 3 saat ortalama test yaptım. Belki yeterli olmayabilir fakat çok uzun zamandır RAM kaynaklı bir hata görmedim. Mini stutterlar vs yok. Muhtemelen stabildir diye düşünüyorum.
keremusta dedi: Ne kadar süre Test'e soktun eğer stabilse bu şekil kullanim daha fazla uzatmaya gerek kalmasın. Genişletmek için tıkla... 2 3 saat ortalama test yaptım. Belki yeterli olmayabilir fakat çok uzun zamandır RAM kaynaklı bir hata görmedim. Mini stutterlar vs yok. Muhtemelen stabildir diye düşünüyorum.