Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

@Ayhan Dönmez dümenden değil, gerçekten. 🤣 girsin böyle a-die farkı norm 120ns twtrl 4-12 gerisi çöp.

Bu stabil açıyor mu? Açıyorsa deneyin, Apex verebilir. 2-2, 6000 ve üzerinde veremiyor normalde.

5dk oldu teste girdim, ımc kaynaklı 1.3 SoC verdim. Canavar gibi şu an. M-die ratatata diye sesler geliyor.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    3,7 MB · Görüntüleme: 24
@Ayhan Dönmez dümenden değil, gerçekten. 🤣 girsin böyle a-die farkı norm 120ns twtrl 4-12 gerisi çöp.

5dk oldu teste girdim, ımc kaynaklı 1.3 SoC verdim. Canavar gibi şu an. M-die ratatata diye sesler geliyor.

1.25 SoC verebilir, ben kanıtlamak için 1.3 verdim. 1.25 çekeceğim geçer yüksek ihtimal. @Ayhan Dönmez hocam boş durmuyoruz. Çalışıyoruz, forumda aktif değilim. Sen varsın diye çok fazla bilgi edindim. Yeni overclock uzmanı, olarak tanıtacaklar. Emekli oldun. 🥹

1.25 SoC verebilir, ben kanıtlamak için 1.3 verdim. 1.25 çekeceğim geçer yüksek ihtimal. @Ayhan Dönmez hocam boş durmuyoruz. Çalışıyoruz, forumda aktif değilim. Sen varsın diye çok fazla bilgi edindim. Yeni overclock uzmanı, olarak tanıtacaklar. Emekli oldun. 🥹

Tck 2-2 deneyin. 1/2/0 Nitro beslemez. Böyle teste gir patlamaz.

Tck 2-2 deneyin. 1/2/0 Nitro beslemez. Böyle teste gir patlamaz.
@Ayhan Dönmez bu profili açacak M-dir var mı? @lowkey99 bu profili girmen daha iyi olur.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    3,6 MB · Görüntüleme: 20
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.