- Makaleler
- 1
@Ayhan Dönmez @lowkey99 buyrun TCK 2-2 Read DDR4 style hemde.
Bu stabil açıyor mu? Açıyorsa deneyin, Apex verebilir. 2-2, 6000 ve üzerinde veremiyor normalde.
@Ayhan Dönmez @lowkey99 buyrun TCK 2-2 Read DDR4 style hemde.
@Ayhan Dönmez @lowkey99 buyurun tck 2-2 read DDR4 style hem de.
Bu stabil açıyor mu? Açıyorsa deneyin, Apex verebilir. 2-2, 6000 ve üzerinde veremiyor normalde.
@Ayhan Dönmez dümenden değil, gerçekten.girsin böyle a-die farkı norm 120ns twtrl 4-12 gerisi çöp.
5dk oldu teste girdim, ımc kaynaklı 1.3 SoC verdim. Canavar gibi şu an. M-die ratatata diye sesler geliyor.
@Ayhan Dönmez dümenden değil, gerçekten.girsin böyle a-die farkı norm 120ns twtrl 4-12 gerisi çöp.
5dk oldu teste girdim, ımc kaynaklı 1.3 SoC verdim. Canavar gibi şu an. M-die ratatata diye sesler geliyor.
1.25 SoC verebilir, ben kanıtlamak için 1.3 verdim. 1.25 çekeceğim geçer yüksek ihtimal. @Ayhan Dönmez hocam boş durmuyoruz. Çalışıyoruz, forumda aktif değilim. Sen varsın diye çok fazla bilgi edindim. Yeni overclock uzmanı, olarak tanıtacaklar. Emekli oldun.![]()
@Ayhan Dönmez bu profili açacak M-dir var mı? @lowkey99 bu profili girmen daha iyi olur.1.25 SoC verebilir, ben kanıtlamak için 1.3 verdim. 1.25 çekeceğim geçer yüksek ihtimal. @Ayhan Dönmez hocam boş durmuyoruz. Çalışıyoruz, forumda aktif değilim. Sen varsın diye çok fazla bilgi edindim. Yeni overclock uzmanı, olarak tanıtacaklar. Emekli oldun.
Tck 2-2 deneyin. 1/2/0 Nitro beslemez. Böyle teste gir patlamaz.
@Ayhan Dönmez bu profili açacak M-dir var mı? @lowkey99 bu profili girmen daha iyi olur.
6400'de de DDR4 Style Boot ediyor. Burst 1x iken deneyin. @ggbye
A-die kullanıyon, NORM yap.@Ayhan Dönmez arkadaş norm üzerinden ilerliyor mixed yerine. Norm 384 mü daha iyi yoksa bu şekilde mixed mı arkadaşla aynı RAM'lerimiz.
Eki Görüntüle 237684
@Ayhan Dönmez arkadaş norm üzerinden ilerliyor mixed yerine. Norm 384 mü daha iyi yoksa bu şekilde mixed mı arkadaşla aynı RAM'lerimiz.
Eki Görüntüle 237684