Lexar Ares 32 GB 6000MHz CL28 OC önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan lowkey99
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 402
  • Görüntüleme Görüntüleme 5B
  • Etiketler Etiketler
    32gb lexar
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dosya Ekleri

• image.webp
    3,7 MB · Görüntüleme: 24
@Ayhan Dönmez dümenden değil, gerçekten. girsin böyle a-die farkı norm 120ns twtrl 4-12 gerisi çöp.

5dk oldu teste girdim, ımc kaynaklı 1.3 SoC verdim. Canavar gibi şu an. M-die ratatata diye sesler geliyor.

Dogru mudur şu an?

Dosya Ekleri

• a2.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 21
  • b2.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 21
@Ayhan Dönmez dümenden değil, gerçekten. girsin böyle a-die farkı norm 120ns twtrl 4-12 gerisi çöp.

5dk oldu teste girdim, ımc kaynaklı 1.3 SoC verdim. Canavar gibi şu an. M-die ratatata diye sesler geliyor.

1.25 SoC verebilir, ben kanıtlamak için 1.3 verdim. 1.25 çekeceğim geçer yüksek ihtimal. @Ayhan Dönmez hocam boş durmuyoruz. Çalışıyoruz, forumda aktif değilim. Sen varsın diye çok fazla bilgi edindim. Yeni overclock uzmanı, olarak tanıtacaklar. Emekli oldun.

Tck 2-2 deneyin. 1/2/0 Nitro beslemez. Böyle teste gir patlamaz.

@Ayhan Dönmez bu profili açacak M-dir var mı? @lowkey99 bu profili girmen daha iyi olur.

Dosya Ekleri

• image.webp
    3,6 MB · Görüntüleme: 20
@Ayhan Dönmez arkadaş norm üzerinden ilerliyor mixed yerine. Norm 384 mü daha iyi yoksa bu şekilde mixed mı arkadaşla aynı RAM'lerimiz.

6400'de de DDR4 Style Boot ediyor. Burst 1x iken deneyin. @ggbye

Ben ama OS Corrupt'ladım sanırım test edeceğim diye. Başlat'tan Kapat ya da Yeniden Başlat tıklayınca ekran masmavi çıkıyor. Ortadaki yuvarlak dönmüyor. RAM ile oynamanın zararı. 45 işlemli OS yazık oldu.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…