Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
tRCD 34 için 1.85 VDD ve 30 derece sabit lazım Hynix'te. Gear açık bile tutmuyor.

Bana mı dedin hocam "B850M aldığında" diye.

Eğer CL26 kit için B850M-K 1 DPC alırsanız herhangi biriniz, yardımcı olacağım. C26 sende olduğu için seni etiketledim. Genel olarak ekibe hitap ettim. Aparatı @elninolaz iletmişti, onu düşünebilirsin.

Dosya Ekleri

• a2.webp
    a2.webp
    65,6 KB · Görüntüleme: 17
  • b2.webp
    b2.webp
    65,5 KB · Görüntüleme: 21
Bu profil, günlük için musait değil. Oyun için musait değil. 8 saat geçme ihtimali yok. Bol Whea ve kit elvada profili. 1.65 CL 24 6000Mhz yedir isen, başka bişey yapamak gereksiz.

Başarılı, teste alın. 150 dakika geçerse oyunlarda deneyin. Sıcakları iletirsiniz.

Bu profil, günlük için musait değil. Oyun için musait değil. 8 saat geçme ihtimali yok. Bol Whea ve kit elvada profili. 1.65 CL 24 6000Mhz yedir isen, başka bişey yapamak gereksiz.

M ile karıştırıyorsun, M bile 1.8 yiyor. Neden kit elveda profili olsun? 3 yıldır böyle kullanıyorum, tek başıma da değilim üstelik. Böyle dersek Amca'dan farkımız kalmaz. Amca'ya inat 1.95 verdim, daha ne yapayım?

Başarılı, teste alın. 150 dakika geçerse oyunlarda deneyin. Sıcakları iletirsiniz.

M ile karıştırıyorsun, M bile 1.8 yiyor. Neden kit elveda profili olsun? 3 yıldır böyle kullanıyorum, tek başıma da değilim üstelik. Böyle dersek Amca'dan farkımız kalmaz. Amca'ya inat 1.95 verdim, daha ne yapayım?
Hocam, 1.95 verdiğiniz kiti, 8 saat teste alır mısın? Bana iletir misin bu değerleri ?Bench için son kullanıcı için değil.

Gecmezse @ggbye hocamin dedigi gibi 6000 MHz CL24 1.65 yapalim.

Korkutuyor beni.

Geçeceğini düşünüyorum. Bu DDR4 Style vs. yeni trend oldu. Eskiden tCK 4-4 eşlerdi. IMC sıkıyor 2-2 tCK olması. 1-2-0 Nitro da var yine. Tek etken 1.75 VDD ve CL24 olmayabilir senin senaryoda. @lowkey99 Apex gibi kartlar tek seferde verebiliyor. 34-34 PHY Match direkt kafadan zaten.

Hocam, 1.95 verdiğiniz kiti, 8 saat teste alır mısın? Bana ilet, bu değerler. Bench için son kullanıcı için değil.

1.8+ Bench arenası, onun altı günlük uygun. M-die ve A-die 1.75 üzeri gerek yok. 1.75 güvenlidir. Aktif soğutma var.

Geçeceğini düşünüyorum. Bu DDR4 Style vs. yeni trend oldu. Eskiden tCK 4-4 eşlerdi. IMC sıkıyor 2-2 tCK olması. 1-2-0 Nitro da var yine. Tek etken 1.75 VDD ve CL24 olmayabilir senin senaryoda. @lowkey99 Apex gibi kartlar tek seferde verebiliyor. 34-34 PHY Match direkt kafadan zaten.

1.8+ Bench arenası, onun altı günlük uygun. M-die ve A-die 1.75 üzeri gerek yok. 1.75 güvenlidir. Aktif soğutma var.
Sogutmadan dolayi mi?

Bu değerler iyi, 1.65 VDD CL24 tutar ise yeter. Üstü yok, bu rakamlar uçak modu. Sadece ram gitmez, işlemci bile uçar. IMC üstündeki yük, kabul edilemez.

Çok abartıyorsun. Bu dediğini çürütmen için 1.75 VDD verip 3 yıl kullanman lazım. Denemediğin bir şeyi bilmen mümkün değil. Çok kişi üstünde denedim, kendim 1.8'deyim zaten. Amca için 1.95 verdik. 2 verilmez, LN2'siz patlıyor orada. 1.95 sınır kısa süreli. 1.8+ Bench için. 1.75 güvenli Hynix'te.

Sizde sorun olmaz, teste alıp 5 dakika sonra iletin. Geçmezse CL24 6000 1:1 bakarız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.