Bütçe
4500
Şahsen lexar derim. Kalite açısından biraz daha iyi ama apacer 6400mhz cl36 sunuyor. Lexar 6000mhz cl38 gecikme değeri ve frekansı daha kötü. Bütçeniz nedir? Öneride bulunalım.
illa ikisinden biri diyorsan performans olarak apacer al derim.

hocam cl değerleri hakkında internette okudum lexar ram 12 apacer 11.25 ram bu değerleri veriyor apacer hoşuma gitti patriot ram da önerdiler fakat oda expo da sıkıntı yaşatıyormuş https://www.incehesap.com/team-t-fo...6dhE-aU3NOlsvQ3JmHjouCyPvVJ1lsKJL2Sj6MDSf2TcY buda hoşuma gitti
Şahsen lexar derim. Kalite açısından biraz daha iyi ama apacer 6400mhz cl36 sunuyor. Lexar 6000mhz cl38 gecikme değeri ve frekansı daha kötü. Bütçeniz nedir? Öneride bulunalım.
illa ikisinden biri diyorsan performans olarak apacer al derim.

İncehesap Viper Venom modellerinin fiyatlarını artırmış. Sinerji de halen daha uyguna satılıyor. Galiba stokları bitince benzer fiyat yükseltmesini bu firma da uygulayacak. Neyse onun yerine Okan'ın veya bu belleği almanızı öneririm.

EXPO sıkıntısını ilk defa sizden duydum. Forumda bu bellekleri fiyatından dolayı önermediğimiz kullanıcı kalmadı. Sorun yaşasalar herhalde bir sürü konu şimdiden açılırdı. Belki düz belleklerin(RGB içermeyen modeli) kit versiyonları bitmişti. Uygun diye onu alanlar sorun yaşamış olabilir.

İncehesap Viper Venom modellerinin fiyatlarını artırmış. Sinerji de halen daha uyguna satılıyor. Galiba stokları bitince benzer fiyat yükseltmesini bu firma da uygulayacak. Neyse onun yerine Okan'ın veya bu belleği almanızı öneririm.

EXPO sıkıntısını ilk defa sizden duydum. Forumda bu bellekleri fiyatından dolayı önermediğimiz kullanıcı kalmadı. Sorun yaşasalar herhalde bir sürü konu şimdiden açılırdı. Belki düz belleklerin(RGB içermeyen modeli) kit versiyonları bitmişti. Uygun diye onu alanlar sorun yaşamış olabilir.

https://www.incehesap.com/patriot-viper-venom-32gb-2x16gb-ddr5-6600mhz-cl34-gaming-ram-fiyati-65526/ hocam bu nasıl?

Fiyat güzel de 6000 MHz üstü DDR5 bellek alırken şu bilgi aklınızda bulunsun.

AMD de 6400MHz üstü RAM almayın. Hatta hiç riske girmek istemiyorum derseniz 6000MHz alıp geçin. 6600MHz aldığınız zaman sistem boot etse bile %99 1:2 modda çalışacaktır. 6000MHz 1:1 mod > 6600MHz 1:2 mod olduğu için daha düşük performans almış olacaksınız.
o zaman 6000mhz yapıştırıcam sağolun teşekkürler sağolun varolun

Hocam bir şey diyeceğim de Sinerji'de benim kartlar geçmiyor faiz koyuyor da Patriot PVV516G60C30 Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 DDR5 Ram : Amazon.com.tr: Bilgisayar buradan alsam olur mu galiba bu RGB'siz olanı bir fark yok bunda taksit yapıyor siz ne dersiniz?

@2254

Son düzenleme:
o zaman 6000mhz yapıştırıcam sağolun teşekkürler sağolun varolun

Hocam bir şey diyeceğim de Sinerji'de benim kartlar geçmiyor faiz koyuyor da Patriot PVV516G60C30 Viper Venom 16 GB 6000 MHz CL30 DDR5 Ram : Amazon.com.tr: Bilgisayar buradan alsam olur mu galiba bu RGB'siz olanı bir fark yok bunda taksit yapıyor siz ne dersiniz?

@2254

Kit olarak almanız daha iyi olacaktır. İncehesap uygunsa hem güvenilirlik açısından(rastgele bir satıcıya göre kit olarak direkt yollayacaktır) hem de Viper Xtreme5'de benzer fiyata satılıyor. Sadece modeli farklı. Kısaca tek tek farklı bellekler almayın. Uyumsuzluk sorunları yaşama ihtimaliniz kitlere göre daha yüksektir.