HalGrayson

Çalışkan
Merhaba arkadaşlar yakın zamdan OLED bir monitör alacağım ama, LG mi ASUS mu alsam karar veremedim, Malum fiyatlardan dolayı TR de inceleyen veya yorumlayan pek yok. Aramızda kullanan memnun olan veya bu ürünün muadili ASUS modelini kullanan var mı?

İlk çıkan OLED'lerden, dolayısıyla çağ dışı ve iyi olmayan bir model. Bütçen nedir?

Merhaba, anladımm. Açıkçası şu an bütçem 30-35 arası, şu sıralar OLED olan başka bir monitörü daha gözüme kestirdim ama bu alien ware monitörünü TR de inceleyen bir kişi bile bulamadım, hep yabancı kanallardan izledim. G-Sync desteği var mı yok mu anlayamadım. Siz bu monitörü önerir misiniz? veya önereceğiniz monitör hangisi olur?

Dell Alienware AW2725DF

AW2725DF guzel monitor lakin OLED G6 5000 TL kadar daha ucuz. Aralarindaki tek fark OLED G6'nin ekran yapisi mat iken AW2725DF'nin ekran yapisi ise parlak. Eger mat bir ekran senin icin rahatsizlik unsuru degilse 25000 TL'ye OLED G6 alabilirsin.

Bu arada AW2725DF G-SYNC uyumlu bir monitor. Tabii G-SYNC cipi icermiyor, ikisi farkli seyler. G-SYNC cipi spesifik modellerde var zaten, bir elin parmagini gecmez.

AW2725DF guzel monitor lakin OLED G6 5000 TL kadar daha ucuz. Aralarindaki tek fark OLED G6'nin ekran yapisi mat iken AW2725DF'nin ekran yapisi ise parlak. Eger mat bir ekran senin icin rahatsizlik unsuru degilse 25000 TL'ye OLED G6 alabilirsin.

Bu arada AW2725DF G-SYNC uyumlu bir monitor. Tabii G-SYNC cipi icermiyor, ikisi farkli seyler. G-SYNC cipi spesifik modellerde var zaten, bir elin parmagini gecmez.
Anladım, şu an elimde VA panelli 2K bir Samsung monitör var ve artık başka bir markaya geçiş yapmak istiyorum Samsung istemiyorum, AW yi öneriyorsanız yakın zamanda alacağım. Teşekkürler.