LG 65UR91006LA televizyondaki beIN Connect uygulamasında gecikme oluyor

Loesex

Çalışkan
Selam arkadaşlar,

LG 65UR91006La model TV kullanıyorum, beIN Connect uygulamasından maç izlerken ciddi bir gecikme fark ettim.

İlk başta yayın 2–4 saniye geriden geliyordu, şimdi ise yaklaşık 1 dakikaya kadar çıkıyor. Aynı internetten telefondan girince fark maksimum 5 saniye civarında.

Birkaç farklı ayarla deneme yaptım, ve ilginç bir şekilde bir ayarı kapatınca gecikmenin azaldığını fark ettim. Tamamen çözülmüyor ama fark ciddi şekilde azalıyor.

webOS sürümüm 23.25.55, internet 5 GHz Wi-Fi.

Benim gibi bu modeli kullanan veya aynı durumu yaşayan varsa yazabilir mi? Belki ortak bir noktada buluşuruz, çünkü bu durum son güncellemelerden sonra ortaya çıkmış gibi duruyor.

- Öncelikle, TV'nin yazılım güncellemelerini kontrol edin. Ayarlar menüsünden "Tüm Ayarlar" bölümüne gidin ve "Genel" altında "Hakkında" seçeneğini kontrol ederek en son güncellemeleri uygulayın.

- İnternet bağlantınızı kontrol edin. Modem ve yönlendiricinizi yeniden başlatın. 5 GHz Wi-Fi ağınızda bağlantı kalitesini artırmak için yönlendiricinizi TV’ye daha yakın bir konuma getirin veya gerektiğinde farklı bir kanalda deneyin.

- TV’nin ağ bağlantı ayarlarını kontrol edin. TV’nin ağ ayarlarından otomatik IP ayarlarını tercih edin ve DNS ayarlarını Google DNS (8.8.8.8 ve 8.8.4.4) olarak belirleyin.

- TV’nin uygulamalarını ve özellikle beIN Connect uygulamasını güncellediğinizden emin olun. Uygulama içinde güncelleme varsa bunu uygulayın.

- Uygulamanın yapılandırma ayarlarını gözden geçirin. Özellikle video çözünürlüğü ve ağ akış ayarlarının kalitesini düşürmek (örneğin, 1080p yerine 720p) gecikmeyi azaltabilir.

- TV’nin otomatik güncelleme ayarını kontrol edin ve gerekirse kapatın. Bazı güncellemeler, performans sorunlarına neden olabilir.

- Eğer bu adımlarla sorun devam ederse, beIN Connect destek ekibi ile iletişim kurarak durumu bildirin, çünkü sorun uygulama tarafında da olabilir.

Tüm adımları uyguladıktan sonra durumu tekrar kontrol edin. Eğer hala sorun devam ediyorsa, daha fazla teknik bilgi ile geri dönüş yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…