Makaleler
3
Yer
Avcılar/İstanbul
Merhaba arkadaşlar, monitördeki tek kusur sağ kısmının çok ısınması ve sağ tarafındaki bir kısmının hafif kararmış olması. İkisi de ısınmasından yani. Ancak renk olarak gayet iyi bir monitör. Bir de monitör standında bazı yapıştırıcı izleri var. Sizce kaça satmalıyım bu monitörü? Sıfırı en son 9000 TL civarıymış. Model burada. @144 @Paper.C

Son düzenleme:
Hocam bir fotoğraf atarmısınız kararma ile ilgili?

Valla sıfırını kim 9k ya alır bilmiyorum, 2017 modelmiş. Kaç hertz? 60 yazmışlar. Bence 1-2 k ya gider ama satmayın bence. Dursun bir kenarda işe yarar 1-2 k için değmez.

Hocam bir fotoğraf atarmısınız kararma ile ilgili?

Valla sıfırını kim 9k ya alır bilmiyorum, 2017 modelmiş. Kaç hertz? 60 yazmışlar. Bence 1-2 k ya gider ama satmayın bence. Dursun bir kenarda işe yarar 1-2 k için değmez.
Hocam cebimde sadece 1 TL olduğundan satıp yenisini alacağım :D Fotoğraf paylaşamıyorum ama çok az bir kararma, sinir bozucu değil. Ekranı LED olduğundan 9K sanırım, o yüzden belki para eder diye satacaktım. Teşekkürler :)

Bu 1080p değil herhalde. Kendi sitesinde 1366x768 olarak yazmışlar. 1.5k ve altına gider tahminimce. Sarı site, Letgo, dolap vb yerlere ilan girip şansınızı deneyebilirsiniz.