eymoş

Üyecik
Eki Görüntüle 68418
Bu şekilde hocam. Yönlendirmeyi giden şekilde ayarlayıp SSID'ye şu menüden bakıyorum:
Eki Görüntüle 68416
Ardından sadece hedef Mac'i seçiyorum ben evde kendi bilgisayarımın sırasını bire çektim(sıra yapılandırması) ve en yüksek atadığım indirme hızını(sınıf denetim indeksi) verdim. Evin diğer cihazlarınada 2 ve 3. hız indexlerini verdim böylece sorun çözüldü.
Abi sana aşırı ihtiyacım var. Senin internet sıkıntısı vardı zamanında, QoS ayarlayamıyordun. Bizim internetler ve paketler aynı. Lütfen nasıl yaptığını ve ayarlarının ne olduğunu söyler misin? YouTube’da anlatan yok.

Servis diyorum, ondan sonra QoS'ye giriyorum ama bundan sonrasını nasıl yapacığımı bilmiyorum. Sorunum ise oyun oynarken CS2 falan bir anda ping yükseliyor, ondan sonra geri alçalıyor.

Dostum benim konuda ben ve birkaç kişi daha problemi nasıl çözdüğünü anlatıyor detaylı incelersen anlarsın. Ana fikir olarak şu an internetten aldığın maksimum hızın %20- %30 altında bir değer gireceksin bilgisayarını ilk sıraya koyup öncelendirip en yüksek hıza koyacaksın, evdeki diğer şeyleride daha düşük hız limitine koyacaksın sanal olarak bufferbloat engellenecek bu kadar.