Koneko Toujou
Üstün
Arkadaşımın stok Intel fanının ayakları kırılmış. Uygun maliyetli bir şey istiyor. Phantom spirit önereyim dedim de 1200 sokete desteği var mı bilmiyorum. İşlemci i5 10400F
Var.Arkadaşımın stok Intel fanının ayakları kırılmış. Uygun maliyetli bir şey istiyor. Phantom spirit önereyim dedim de 1200 sokete desteği var mı bilmiyorum. İşlemci i5 10400F
Boyut konusunda sorun olmaz bence Phantom Spirit için, ben h510m-d kullanıyorum ve gayet güzel oturdu, sadece ramlerden biri biraz büyük geldiği için fanları biraz ileri kaydırdım. Çok çok az.Peki anakartı Anakart B460M a Pro. Boyut konusunda bir sıkıntı olur mu?
Ben Phantom Spirit kullanıyorum. Boşta bu sıcakta 30-31 derece. İnternette takılırken 35 derece-40 derece falan. Prime95 testinde 70 derece civarı takıldı. Şöyle bir durum var, tarayıcıyı açtığımda sıcaklık 47'ye fırlıyor, bu durum moralimi bozdu, ancak araştırınca Turbo Boost özelliğinden dolayı olduğunu öğrendim, yük binince anlık olarak işlemci saatini artırıyormuş.
Sanmıyorum.Peki anakartı Anakart B460M a Pro. Boyut konusunda bir sıkıntı olur mu?