Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Açıkçası ben şöyle ayırıyorum. Gay vb. şeyleri desteklemiyorum ama aseksüel, ve diğer üel olanlara karşı bir sorunum yok, bana göre çok bir şey olmaz. O tarafta bir problem görmüyorum. Gay vb. konuları sevmem. Saygı duyarım ama desteklemem. Reddetmem. Destekleyene karışmam, saygı duyarım.

Zaten desteklenecek bir şey değil nedeni ise sapıklık falan olduğundan değil sapıkça bir şey değil zaten desteklenmememin nedeni insanların özel hayatı desteklenmez ya da aşağılanmaz şimdi heterolar yürüyüş yapıyor mu? Hayır.

Zaten desteklenecek bir şey değil nedeni ise sapıklık falan olduğundan değil sapıkça bir şey değil zaten desteklenmememin nedeni insanların özel hayatı desteklenmez ya da aşağılanmaz şimdi heterolar yürüyüş yapıyor mu? Hayır.

Yani yürüyüş neden yapılıyor tam olarak anlamadım. Tabii ki istediklerini yapmakta özgürler. Ne yapıyorlarsa yapsınlar, gaymiş lezbiyenlikmiş. Kendi hayatları, ben yargılamam, karışmam. Biz dışarıdan bakınca bize saçma gelebiliyor ama onların gözünden, içeriden bakmak gerekiyor. Yaşamadığımız için bunu hiçbir zaman tam olarak anlayamayacağız. Dışarıdan bakıp yargılamak kolaydır, o yüzden asla yargılamam, reddetmem, dışlamam. Ne haddime ki, değil mi?

Ben bir bir şeyksüel olarak LGBT denen oluşumu desteklemiyorum. Zararlı olduğunu düşünüyorum.

Cinsel yönelim ayrı, LGBT denen siyasi oluşum ayrıdır bu arada. Her hetero olmayan birey LGBT'li diye bir şey yok.

Peki bir şey soracağım, şimdi internette bazı insanlar eşcinselliğin hastalık olduğunu söylüyorlar. Ama Dünya Sağlık Örgütü 20 yıldan daha fazla önce hastalıktan çıkardı sen bu konu hakkında ne düşünüyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu toplumun eşcinseller ile bir sorunu yoktur, hatta eşcinsel olmasına rağmen çok sevilen - sayılan ve toplumun sağ - sol tüm kesimleri tarafından büyük aşkla karşılanan sanatçıları da olmuştur ancak Amerika'dan ithal Woke ile karışık (Türkiye'de genelde Terör sempatizanlığı ile karışıktır) olandan bahsediyorsan o biraz sıkıntılı. Böyle şeyleri toplumsal hareket haline getirip, ayrı bayraklarla marjinalize etmeye çalışmamak lazım.

Birey yaşadığını da, yaşayacağını da içinde yaşar, toplum da ona saygı gösterir. Birey kendini ortalara dökmez, toplum da bireyin üstüne varıp mevzuyu didiklemez ve herkes huzur içinde yaşar. Kimsenin kalbini farklı diye kırmaya gerek yok. Kalbinin kırılmasından korktuklarımın da kendi yolları öyle diye toplumu temelinden değiştirmeye çalışmasına gerek yok.

Umurumda değiller, eşcinseller insanların gözüne gözüne sokmadıkça istediklerini yapsınlar erkek erkekle mi yiyişiyor umurumda değil, kız kızla mı yiyişiyor umurumda değil ortaya karışık kaset mi yine umurumda değil ama evlerinde yapsınlar. Son yıllarda aşırı revaçta olan topluma bunların dayatılması ve kabul ettirme çabasından da nefret ediyorum. Günümüzde bu çaba her şeyde var oyundan tut diziye filme. İğrenç bir community.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.