Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Umurumda değiller, eş cinseller insanların gözüne gözüne sokmadıkça istediklerini yapsınlar erkek erkekle mi yiyişiyor umurumda değil, kız kızla mı yiyişiyor umurumda değil ortaya karışık kaset mi yine umurumda değil ama evlerinde yapsınlar. Son yıllarda aşırı revaçta olan topluma bunların dayatılması ve kabul ettirme çabasından da nefret ediyorum. Günümüzde bu çaba her şeyde var oyundan tut diziye filme. İğrenç bir community.

Aslında her şeye burunlarını sokmasalar sıkıntı yok kendincene eğlencelerine sakınca yok.

Peki bir şey soracağım, şimdi internette bazı insanlar eşcinselliğin hastalık olduğunu söylüyorlar. Ama Dünya Sağlık Örgütü 20 yıldan daha fazla önce hastalıktan çıkardı sen bu konu hakkında ne düşünüyorsun?
Zamanında bu konu hakkında tartışmıştım forumda. Eşcinsellik bir hastalık değildir. Doğal ve sağlıklı bir yönelimdir. Hastalık olduğuna dair en ufak bir kanıt yok ortada. Ayrıca sadece insanlarda değil, birçok hayvan türünde de eşcinsel eğilimler gözlendi.

Olurdu çünkü hayatımı mahvedebilecek kişilerden kurtulmuş olurdum.

Bu kadar korkan, hatta kendi evladını reddedecek ve "hayatını mahvedecek" kadar abartan kişiler hakkında bazı söylem var; eş cinsellerden bu denli nefret eden, iğrenen, abartı derecesinde düşman olan kişiler genellikle gizli eş cinsel oluyor diyorlar.

Sal boş ver, sende veya eşinde yoksa oğlunda veya kızında çok baskın bir gen olmadığı sürece hormonların evladının tercihlerine etki etmesi pek olası değil.

Yani, evet. İnsanları birbirine düşürmesi hoş değil. Ama bu dediğiniz durum daha çok dinlerde oluyor diye biliyorum. Müslüman'ın müslümana düşürülmesi, dindarla dinsizin karşı karşıya getirilmesi, ateistliğin yanlış anlaşılması. Bunların hepsi, maalesef LGBT konularından bile daha büyük bir sorun bence.

Sağlık tanımına bak siyasi olaylar dışında.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.