bymfw4

Uzman
Yer
Bayerische Motoren Werke AG
Merhaba,

Öncelikle konuyu kardeşim adına açtım. Sektörü ve yayınları büyük ölçüde biliyorum. 4 yıl önce girdiğimde derece yaptım, kitap önerisi yapabiliyorum kardeşime aslında fakat güncel olarak neler değişti, yayınlar nasıl değişti vs. bilmediğimden ve kitapların seviyelerini çok çok iyi hatırlayamadığımdan buraya sormak istedim.

Şimdilik, kolay-orta seviye için Ankara Yayınları güçlendiren, onun biraz üstü seviye olarak Fenomen 8A düşündüm. Konu anlatım ardına ödev tarzı kullanmak için Çanta Yayınları var zaten, hocayla beraber götürüyor onu. Sizce nasıl olur, sizin önerileriniz hangi yayınlar olur?

Şimdilik en zorlarından değil de hem motivasyonunu sağlayıp hem sağlam geliştirecek kaynaklar daha iyi olur diye düşünüyorum. İleride en zor yayınlar tabii ki çözülmeli fakat örneğin Okyanus Master için erken şu anda.

Seviye seviye, branş branş önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim girdiğim sene mozaik ve fenomen yayınları iyi diyorlardı bende onları çözmüştüm ama pek iyi bir sonuç yapamamıştım yüzde 8 veya 9 a girmiştim ama aynı kaynakları çözüp İzmir Atatürk Lisesine giden arkadaşlarımda var.

Matematik olarak Fenomen 8B cozmesini oneririm, yeni nesil sorulari cozduren kitaptir benim icin. Ayrica sinava yakinken yine Fenomen yayinlarinin cikmis sorular kitabini almanizi oneriyorum.

Merhaba,

Öncelikle konuyu kardeşim adına açtım. Sektörü ve yayınları büyük ölçüde biliyorum. 4 yıl önce girdiğimde derece yaptım, kitap önerisi yapabiliyorum kardeşime aslında fakat güncel olarak neler değişti, yayınlar nasıl değişti vs. bilmediğimden ve kitapların seviyelerini çok çok iyi hatırlayamadığımdan buraya sormak istedim.

Şimdilik, kolay-orta seviye için Ankara Yayınları güçlendiren, onun biraz üstü seviye olarak Fenomen 8A düşündüm. Konu anlatım ardına ödev tarzı kullanmak için Çanta Yayınları var zaten, hocayla beraber götürüyor onu. Sizce nasıl olur, sizin önerileriniz hangi yayınlar olur?

Şimdilik en zorlarından değil de hem motivasyonunu sağlayıp hem sağlam geliştirecek kaynaklar daha iyi olur diye düşünüyorum. İleride en zor yayınlar tabii ki çözülmeli fakat örneğin Okyanus Master için erken şu anda.

Seviye seviye, branş branş önerilerinizi bekliyorum.

Matematik de Daha kolay olarak Fenoman A daha orta-zor seviyesinde Fenomen B önerebilirim. Şu an aklıma bunlar geldi matematik kısmında. Ama bu 2 kaynağı da tam olarak yanlışlarını anlayarak çözerse bence iyi bir katkısı olur.