mete01

Üstün
Arkadaşlar merhaba. Kardeşim için Tonguç Akademi'den aradılar. 22.000 TL'ye Mentorluk online eğitim dahil. Önerir misiniz? Hangi dershane hangi kaynaklar çözülmeli? Derece yapmış bir kardeşim varsa önerebilir mi? Ben gireli 11 yıl falan oldu, hiçbir şey hatırlamıyorum.

Bu olayların hepsi scam hocam. Herkes ekmeğine bakıyor. Kurumsal firmalar olabildiğince düşük maaşlı işgücü ile reklama para basarak iş yapıyor. Oradaki eğitmenler ise o kadar ekmeğe bu kadar köfte mantığı ile iş yapıyor. Kardeşi geçen sene sınava girmiş birisi olarak oturup kardeşiniz ile ilgilenecekseniz, araştıracaksınız ve kolaylık sağlayacaksınız. İlla bir faydası olsun istiyorsanız da ekonomik değil fayda temelli düşüneceksiniz ve fiziki özel ders veren hoca veya etüt merkezine yollatacaksınız. Yoksa o parayı verirsiniz 1-2 defa kullanır-kullandırırtsınız sonra atıl hale gelir. Para verdiğiniz ile kalırsınız.

Tonguç'u kesinlikle önermem. LGS sınavı için zaten oturup soru çözeceksiniz. Kaynak için sınıf arkadaşlarına, öğretmenlerine sorabilir. Hedef çok yüksekse dershaneye yazılabilir.