Aynı soruları soruyorlar hocam. Daha o gün kendi konusu altında sorduğu soruyu cevaplamıştım gitmiş üzerine bir de konu açmış, herhalde sınav stresinden.
Konu komple gereksiz. Çünkü zaten moderatörler eğer açılan konu daha önceden açılmışsa asla açmıyorlar. Yan forumdaki gibi disiplinsiz değil buradakiler. Bu konuyu açmak yerine niçin öbür konular 2. kez açıldığında aynısı açıldı diye konuyu reddediyorsunuz da LGS konuları için aynıları yapmıyorsunuz diye soracaksınız. Birlikte soralım istersen: Niçin böyle acaba Enes hocam? @Enes3078
Boy kilo konuları hakkında internette yeterince bilgi var, yeşil forumda 2 sayfalık bir rehber bile vardı, Technopat çöktümü sorusu için ise sitelerin bağlantısını kontrol eden araçlar var, iPhone pil sağlığı konuları ise malum zaten anlatmaya gerek yok, 1 sene kullandım %99 oldu diye konular açıyorlar.
Çocuk olmalarıyla alakası yok bence, benim 12 yaşında Technopat'ta 20 çözümüm vardı. Tabii boş konular da çok açardım da neyse. Birbirinin benzeri sorular için açılan benzer konular ister 70 yaşındaki bir adamın kalbiyle ilgili olsun çirkin durur.
Siteye trafik sağlıyor ve çok büyük bir zararı da yok, niye onaylanmasın mantıken??
Sürekli görmek biraz sinir bozucu da olsa site sahiplerinin isine geliyordur illa. Ve cocuklar/gencler/insanlar bu konularda özel muhattaplar arıyorlar, okulda rehberlikcinin doğru dürüst yapmadığı isi yüzünden akılları karman corman olan kisiler acıyor bu konuları.