Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Gereksiz tepki göstermişsiniz. Konuyu görmezden gelip geçmek çok zor olmamalı. Ona bakarsak bilmem ne hatasının 300 yerde çözümünü bulursunuz belki ama insanlar burada konu açıyor ya da "X telefon alınır mı?" sorusu 50 kere soruluyor 50 kere cevap yazıyoruz. Burada bilimsel makaleler yayımlamıyoruz, bulunmayanı bulmaya çalışmıyoruz. Bırakın isteyen istediğini kurallar dahilinde yazsın. İnanın size bir zararı yok.

Sadece LGS degil her kpnuda boyle olmasi gerekiyor zaten. Burada moderatorlere dusen bir sorumluluk var. Adamlar ayni konudan iki tane aciyorsa zaten acilmisi var diye oraya yonlendirmesi ve konulari birlestirmesi gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin için "dünyanın en boş sınavı" o yaş grubu için çok önemli ve büyük bir sınav. O dönemlerimde LGS'den yüksek bir not almazsam hayatımda iş sahibi olamam gibi düşündüğüm oldu benim. Sınava girip sonucu yaşamadan ne olduğunu istersen 100 kez anlat yine de stres yapar çok normal.

Bu forumda "Windows 11'e geçilmeli mi" diye 50+ konu açıldığını biliyorum ve hala ara sıra açılmaya devam ediyor, bu mantıkla düşünürsek onlara da el atılması lazım. Herkes farklı sorunlar ve farklı endişeler yaşıyor çok konu açılması normal.

LGS'den yüksek bir not almazsam hayatımda iş sahibi olamam gibi bir düşünceye sahip olman senin sorunun.

O zaman bu tarz "X konuları onaylanmasın" konuları da onaylanmasın. Şaka bir yana, forumların amacı zaten bu. İnsanların merak ettiği şeyleri sorması, yaşadığı sorunları paylaşması vs. Neden böyle konular onaylanmasın? "Bir tane konu açılsın ne konuşulacaksa orda konuşulsun." demişsin. O zaman Türkiye'de de bir tane okul açılsın herkes orada eğitim görsün. Olur mu böyle bir şey sence? Böyle öneriler bana saçma geliyor.

Son düzenleme:
Legese'ye şimdi başlasam yetişir mi? - Legese Canavarı

Forumda son günlerde ana sayfada hep bu tarz konular görüyorum. Ne kadar sevmesem de yasaklanmamalı.