Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Yer
Maştağa
Her ay 1-2 defa aynı konu açılıyor. Aynı moderatörler gelip aynı şeyleri anlatıyorlar. Bu normal kullanıcılar için de geçerli. Hem gereksiz hem de sunucu için yük oluyor. Artık bu konular onaylanmasın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı -31 Eksi
Her ay 1-2 defa aynı konu açılıyor. Aynı moderatörler gelip aynı şeyleri anlatıyorlar. Bu normal kullanıcılar için de geçerli. Hem gereksiz hem de sunucu için yük oluyor. Artık bu konular onaylanmasın.

Bence aynı konu açıldığından dolayı biraz rahatsız oldunuz. Benlik problem yok, o yüzden ret bastım.

Adam sert bulmuştur ve eleştirmek, derdini anlatmak için açar. Hayır neden rahatsız ediyor ki?

Dediğim gibi. Konular %90 aynı. Moderatörler gelip aynı şeyleri anlatıyorlar. Sunucu içinde gereksiz, bizim içinde. Zaten insanlar bu foruma geldiyse kurallara uymak zorunda. Devletin kurallarına nasıl uyuyoruzsa burada da öyle olmalı.

Bence aynı konu açıldığından dolayı biraz rahatsız oldunuz. Benlik problem yok, o yüzden ret bastım.
Rahatsız olmaktan ziyade gereksiz dikkat çekmek ve sunucu şişkinliğinden başka bir şey değil.

Demek ki sert buluyorlar. Eleştiriye açık olmak insanın kendisini geliştirmesinin yolunu da açar. Kızmadan onaylıyorlar ve dikkate alıyorlar, ne güzel.
Konudaki 4.cü mesajı okumanızı tavsiye ederim.

Problem teşkil etse zaten onaylamazlar.
Gereksiz dikkat çekmek ve sunucu şişkinliğinden başka bir şey değil. Bu da bazı kullanıcılar için, hem de sunucu için problem.

Bu arada sunucu için problem falan değil. Gün içinde farklı farklı kişiler bilmem kaç tane konu açıyorlar, olsa onlar problem olurdu. Arada bir toplaşıp fikirleri belirtmek, ortada uzlaşmak, açık bir ortamda öneri sunmaktan zarar gelmez.

• Beğendim
İfadeler: 29
Nedense "monitörler neden sert?" diye okudum ki çok anlamsız gelmişti. Bu haliyle bile açarsa açsın diye düşündüğümü fark ettim, "moderatörler neden sert?" konusunun tekrar tekrar açılmasına da kayıtsız kalırım sanırım.