Bu öneri uygulamaya geçirilmeyecektir.
Hangi konunun ne kadar açıldığına ne kadar yer kapladığına bırakalım Recep abi ve yetkililer karar versin.

Zaten bununla alakalı bir kural var ki bir konu daha önce herhangi bir kullanıcı veya aynı kullanıcı tarfından açılmışsa ikinci veya üçüncü kez açılması yasak.

Konulara karışmak da size mi kaldı şimdi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çocuk olmalarıyla alakası yok bence, benim 12 yaşında Technopat'ta 20 çözümüm vardı. Tabii boş konularda çok açardım da neyse. Birbirinin benzeri sorular için açılan benzer konular ister 70 yaşındaki bir adamın kalbiyle ilgili olsun çirkin durur.

İnsanlar zaten bu kadar derine girmez ki. Bir de bence çok işe yarıyor. Mesela bilmek istediğim bir sorunun cevabı var. Bu benim tüm forum yıllarım boyunca çok işime yaradı. Aradığım bir soruyu eğer ki o konuda bulamazsam her zaman aynı ikinci kez açılmış bir konuda bunu buluyordum. Tam tersine hem işimize yarıyor hem de gelişmekte olan bir foruma çok işe yarar yeni kullanıcılar açısından.

Belki tek bir konu açılıp o konu altında soruları sorabilirler. Lise, orta soru çözümü diye iki konu.

Katılıyorum, eğer böyle bir şey olmayacaksa o zaman kullanıcı taraflı kelime kara listesi eklentisi getirilebiliyorsa kullanıcılar belli kelimeleri kara listeye ekleyerek konu veya mesajları görmezden gelmesi sağlanabilir.

Troll durumları hariç bir forum üyesinin diğer forum üye veya üyelerinin konu açma izinlerine karar vermesi ne kadar doğru? Rahatsız oluyorsan kategoriyi görmezden gelebilirsin.

Dünyanın en boş sınavında nasıl bu kadar stres yapıyorlar anlamadım :D
Senin için "dünyanın en boş sınavı" o yaş grubu için çok önemli ve büyük bir sınav. O dönemlerimde LGS'den yüksek bir not almazsam hayatımda iş sahibi olamam gibi düşündüğüm oldu benim. Sınava girip sonucu yaşamadan ne olduğunu istersen 100 kez anlat yine de stres yapar çok normal.

Aynı soruları soruyorlar ama 15 konu açtılar son 1 haftada. Bir tane konu açılsın ne konuşulacaksa orada konuşulsun.
Bu forumda "Windows 11'e geçilmeli mi" diye 50+ konu açıldığını biliyorum ve hala ara sıra açılmaya devam ediyor, bu mantıkla düşünürsek onlara da el atılması lazım. Herkes farklı sorunlar ve farklı endişeler yaşıyor çok konu açılması normal.