Torukojin Kaneki

Başarılı
Yer
Manisa
LGS kötü geçti. Ailem bir şey olmaz diyor ama gene de kötü ve tuhaf hissediyorum. Bu cidden hayatımı çok etkiler mi? Üzülmeli miyim? 360-370 alıyorum denemelerde 400-420 almama rağmen.

LGS kötü geçti. Ailem bir şey olmaz diyor ama gene de kötü ve tuhaf hissediyorum. Bu cidden hayatımı çok etkiler mi? Üzülmeli miyim? 360-370 alıyorum denemelerde 400-420 almama rağmen.
Sadece sana kötü geçmedi herkese kötüydü ben 5 sene önce girdim senin şuan girdiğinden bile çok daha zordu üstüne korona zamanıydı, kısaca takma zor olması daha güzel yığılma olmaz.

Sadece sana kötü geçmedi herkese kötüydü ben 5 sene önce girdim senin şuan girdiğinden bile çok daha zordu üstüne korona zamanıydı, kısaca takma zor olması daha güzel yığılma olmaz.
20' zor değildi de biz pandemiden fazla bunaldığımız için patladık. 21'in üstüne gelmez sınav.

Kral bir şey olmaz sen kafaya takma yeter. Zaten bu sene herkese zor geçmiş. Önemli olan yukarda dendiği gibi yüzdelik. Puanın işlevi yok.

Hocam sanırım herkesin kötü geçmiş, benimki iyi geçti yine iyi sonuçlarım matematik dışında ancak gördüğüm herkes Türkçe zor diyordu. Yüzdelik olarak iyi bir yere girebilirsiniz büyük ihtimal aşırı derecede düşük puanlar olursa.

Hocam sanırım herkesin kötü geçmiş, benimki iyi geçti yine iyi sonuçlarım matematik dışında ancak gördüğüm herkes Türkçe zor diyordu. Yüzdelik olarak iyi bir yere girebilirsiniz büyük ihtimal aşırı derecede düşük puanlar olursa.

Ben mesela 290-300 civarı alırım bu arkadaşa göre çok düşük bir puan muhtemelen o benden daha iyi bir yere gidecek :D

Herkes düşük alıyor bende 360 civarları bir şey düşünüyorum gelecek olan notu. Ailem geçti gitti yapacak bir şey yok diyor. Ama tüm Türkiye düşük aldı genelde puanlar 420-340 arası değişecek bu sene OBP okullarina çok talep olur. Ben ya ortalama bir Anadolu lisesini zorlarim ya da meslek mecbur.

Son düzenleyen: Moderatör: