Torukojin Kaneki
Başarılı
LGS kötü geçti. Ailem bir şey olmaz diyor ama gene de kötü ve tuhaf hissediyorum. Bu cidden hayatımı çok etkiler mi? Üzülmeli miyim? 360-370 alıyorum denemelerde 400-420 almama rağmen.
Sadece sana kötü geçmedi herkese kötüydü ben 5 sene önce girdim senin şuan girdiğinden bile çok daha zordu üstüne korona zamanıydı, kısaca takma zor olması daha güzel yığılma olmaz.LGS kötü geçti. Ailem bir şey olmaz diyor ama gene de kötü ve tuhaf hissediyorum. Bu cidden hayatımı çok etkiler mi? Üzülmeli miyim? 360-370 alıyorum denemelerde 400-420 almama rağmen.
20' zor değildi de biz pandemiden fazla bunaldığımız için patladık. 21'in üstüne gelmez sınav.Sadece sana kötü geçmedi herkese kötüydü ben 5 sene önce girdim senin şuan girdiğinden bile çok daha zordu üstüne korona zamanıydı, kısaca takma zor olması daha güzel yığılma olmaz.
20 soru vardı eskiden, şimdi 10 a düşürmüşler galiba.20' zor değildi de biz pandemiden fazla bunaldığımız için patladık. 21'in üstüne gelmez sınav.
Hocam sanırım herkesin kötü geçmiş, benimki iyi geçti yine iyi sonuçlarım matematik dışında ancak gördüğüm herkes Türkçe zor diyordu. Yüzdelik olarak iyi bir yere girebilirsiniz büyük ihtimal aşırı derecede düşük puanlar olursa.