LGS netleri nasıl yükseltilir?

2022 de girdim 408 puan yaptım ve hiçbir yer kazanamadım en arka sırada paso uyuyan elemanla aynı sınıftayım.

2022 de girdim 408 puan yaptım ve hiçbir yer kazanamadım en arka sırada paso uyuyan elemanla aynı sınıftayım.
Iste. Ben de 21'e girmistim galiba. ya da 22'di ne bileyim.

Sonuc su ki senin ne liseden mezun olduguna vs. bakmiyorlar cvde. Universite onemli, onu da dogru kullanmayi bilirsen onemli. 2 senelik zart universitesi zort bolumu diplomasi ile yurt disinda yasayan bildigim de var yks ilk 100'den iyi siralama yapip itu bitirip issiz kalan da bildigim var.

Onemli olan senin bu yeteneklerini nasil kullandigin, ne oldugu degil.

Ohoooo istisnaları sayarsak...
Istisna degil. Muhendislik gibi gibi bolumleri bitirip issiz kalan asiri asiri fazla insan var cunku artik herkes universite bitirmis oluyor. Ayrica verilen maaslar da komik rakamlar oluyor.

Ara eleman olursan is bulman kolay olur ama. Cunku ara elemanlikta nerede olursan ol neyin ara elemani olursan ol bir acik vardir. Muhendislik oyle degil maalesef.

Az bir süre kaldı LGS'ye bu zamana kadar sürecin farkında olması gerekiyordu.

Okuyan da iş bulamıyoki hiç haberlere girip bakmıyor musun? Okumanın değeri falan kalmadı.

Gidip Hakkari Üniversitesi'nde okursan tabii okumanın değeri kalmaz kendinizi böyle avutmayın abimin arkadaşı Koç Üniversitesi'nde (herhalde tam burslu hatırlamıyorum) eğitim gördü yurt dışında Master yaptı ve şu anda yine yurt dışında bir şirkette çalışıyor maaşıda 10-12 bin dolar civarı herhalde.

Son düzenleme:
Ama şöyle bir şey var sıralaman eğer derece sıralaması değilse pek bir şey olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…