Arkadaşlar 8.sınıfım 1 ay sonra LGS'ye gireceğim fakat bu son günler hiç ders çalışma isteğim kalmadı. İlk çalıştığım zamanlarda ders çalışma isteğim vardı fakat son 1 aya gireli ders çalışma isteğim bayağı azaldı. Sürekli oyun oynamak istiyorum, ders çalışmak istesem bile oyundan çıkamıyorum. Özellikle belli bir sayıda soru çözünce bana bir rahatlık geliyor ve ondan sonra hiç ders çalışamıyorum. Bu 8 aydır da matematiğimi hiç düzeltemedim hep 6-7 net arasında dolanıyor. Ona da biraz moralim bozuldu. Hedefimi düşünsem bile "amann" diyesim geliyor. Bir de okul günleri eve gelince hiç çalışasım gelmiyor ilk 1 saati dinlenmeye harcıyorum fakat daha çok dinlenesim geliyor. Okulda psikolojik midir nedir çok yoruluyorum ve okul olmadığı günlerden daha az soru çözüyorum. Günlük genelde 50-80 arası soru olacak şekilde Fen ve Türkçe denemeleri çözüyorum. Matematik de çözüyorum fakat artık matematikten umudumu kesmeye başladım çünkü kaç aydır çalışıyorum fakat matematik netim hiç değişmiyor. Hedefim 420 almak fakat artık umudumu kestim çünkü yapamayacağıma inanıyorum. Bazen de boşa çalıştığımı düşünüyorum.
Ortalama deneme sonuçlarım;
Ortalama deneme sonuçlarım;
- Türkçe : 16-18D
- İnkılap : 8-10D
- Din Kültürü : 9-10D
- İngilizce : 8-10D
- Matematik : 7-11D
- Fen Bilimleri : 14-18D
- Yapmak istediğim;
- Türkçe : 17D 3Y
- İnkılap : 9D 1Y
- Din Kültürü : 9D 1Y