4075

Deneyimli
Son Denem Sonucum Şöyle
Türkçe: 14D 6Y
İnkılap: 8D 2Y
Din: 9D 0Y 1B
İngilizce: 3D 2Y (odaklanamadım)
Matematik: 20 Boş ( Yeni Nesil çözemiyorum)
Fen: 8D 5Y

Benim İstediğim İse

Türkçe: 16D 4Y
İnkilap: 10D 0Y
Din: 10D 0Y
İngilizce 7D 3Y
Fen: 16D 4Y

Son 20 Günde Böyle Bir Yükseliş Yapabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnkılap, Din, İngilizce hatta Edebiyatı fullemen çok iyi olur. Hedefini yüksek tut. İnkılap, Din ve İngilizceyi 20 günde fulleyecek düzeye
getirebilirsin bana kalırsa. Fene de ağırlık vermelisin, 20 günde sıkı çalışma ile gelinmeyecek nokta değil 14.6 net yapmak fende.

Matematik... Matematik hakkında bir şey diyemeyeceğim, hedefin değil sanırım.

İnkılap, Din, İngilizce hatta Edebiyatı fullemen çok iyi olur. Hedefini yüksek tut. İnkılap, Din ve İngilizceyi 20 günde fulleyecek düzeye
getirebilirsin bana kalırsa. Fene de ağırlık vermelisin, 20 günde sıkı çalışma ile gelinmeyecek nokta değil 14.6 net yapmak fende.

Matematik... Matematik hakkında bir şey diyemeyeceğim, hedefin değil sanırım.
İnkilap'da konu eksiğimi tamamen kapattım hocam. Türkçe'de biraz konu eksiğim var onlarıda kapatacağım. Din zaten hiç çalışmadım Bu sene. Fen'den de çok konu eksiğim var ona odaklancam.

Matematik yapamam hocam.

İnkilap'da konu eksiğimi tamamen kapattım hocam. Türkçe'de biraz konu eksiğim var onlarıda kapatacağım. Din zaten hiç çalışmadım Bu sene. Fen'den de çok konu eksiğim var ona odaklancam.

Matematik yapamam hocam.
Diğer 3 ders için son 20 günde testten ziyade konu çalışması yapmanızı öneririm. Yine de her konunun sonunda birkaç soru çözmeyi ihmal etmeyin. Son üç güne kadar her gün denemeye girmenizi öneririm. Daha sağlıklı bir yönlendirme için rehber öğretmeniniz ile görüşün. @4075

Diğer 3 ders için son 20 günde testten ziyade konu çalışması yapmanızı öneririm. Yine de her konunun sonunda birkaç soru çözmeyi ihmal etmeyin. Son üç güne kadar her gün denemeye girmenizi tavsiye ederim.

Teşekkürler hocam. Sözel ve Fen konu eksiklerini kapatıp vakit kalırsa matematiğe de bakarım tabii ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam matematiğe yine ufaktan göz atın sayısalda kalan vakitte. Sınavda aşırı kolay ve çözmesi çerez sorular oluyor. %100 emin olduğunuz 2 soru yapsanız kârdır. Ama yanlış olmasındansa boş bırakmanız daha iyi.