Test falan çözerim o sorun değil. Fakat ben deney, uzay, evren hakkında müfredat var sanmıştım :(
Uzay evren direkt yok hocam, deney biraz okula göre değişir fakat müfredat dağılımı çok dengesiz. Sizde durum ne olur bilmiyorum açıkçası şimdi değiştiği için yeni kısım hakkında pek fikrim yok ama aman aman bi fark yoktur.

Uzay evren direkt yok hocam, deney biraz okula göre değişir fakat müfredat dağılımı çok dengesiz. Sizde durum ne olur bilmiyorum açıkçası şimdi değiştiği için yeni kısım hakkında pek fikrim yok ama aman aman bi fark yoktur.
9. sınıfta bir bakıma Fen bilimlerini detaylısını göreceğiz fizik de

Selam, forumda beni hobilerimden ve fizik sevgimden tanıyanlar vardır. Önümde LGS'ye kalan 11-12 aylık bir süreç var. Süreç tam anlamıyla başlamadan önce, bu yaz tatilini lise fiziğine (özellikle 9. sınıf) giriş yaparak değerlendirmeli miyim? Yoksa tamamen LGS ve yazılım odaklı gidip fiziği sonraya mı bırakmalıyım?

Yazın matematik temelin varsa bir kat daha temel çalış, yoksa da temel çalış. Matematik tek belirleyici unsur, sınav sonucuna bakınca hem sosyal hem de puan olarak.