Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 726 Çözümler 2 Beğeniler 417 Yer Adana 28 Ekim 2025 #1 Teknolojiden bayağı uzaklaştım, sadece tuşlu telefon var. Oyunlarımı sildim PC'den yakında da hesabımı geçici olarak kapatacağım zaten. Sadece okul-dershane-uyku-test çözümü mü yoksa biraz daha erken uyuyup okul-dershane-basketbol (hastayım)-soru çözümü mü? Sizce LGS için hangisi doğru olur (günlük 3 saat basketbol antrenmanı)? Başarılıyım zaten okulda falan. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ekim 2025
Teknolojiden bayağı uzaklaştım, sadece tuşlu telefon var. Oyunlarımı sildim PC'den yakında da hesabımı geçici olarak kapatacağım zaten. Sadece okul-dershane-uyku-test çözümü mü yoksa biraz daha erken uyuyup okul-dershane-basketbol (hastayım)-soru çözümü mü? Sizce LGS için hangisi doğru olur (günlük 3 saat basketbol antrenmanı)? Başarılıyım zaten okulda falan.
Selim35 Becerikli Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 355 Beğeniler 136 Yer İzmir 28 Ekim 2025 #2 Günlük basketbol antrenmanını 1-1,5 saate düşürüp istikrarlı çalışırsan olur bu iş.
KS KS Sadece_Emir Uzman Katılım 8 Şubat 2025 Mesajlar 726 Çözümler 2 Beğeniler 417 Yer Adana 28 Ekim 2025 #3 Selim35 dedi: Günlük basketbol antrenmanını 1-1, 5 saate düşürüp istikrarlı çalışırsan olur bu iş. Genişletmek için tıkla... İnşAllah dostum ya teşekkür ederim şimdiden umarım benimle beraber isteyen herkes kazanır.
Selim35 dedi: Günlük basketbol antrenmanını 1-1, 5 saate düşürüp istikrarlı çalışırsan olur bu iş. Genişletmek için tıkla... İnşAllah dostum ya teşekkür ederim şimdiden umarım benimle beraber isteyen herkes kazanır.
Selim35 Becerikli Katılım 27 Haziran 2025 Mesajlar 355 Beğeniler 136 Yer İzmir 28 Ekim 2025 #4 Sadece_Emir dedi: İnşAllah dostum ya teşekkür ederim şimdiden. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek.
Sadece_Emir dedi: İnşAllah dostum ya teşekkür ederim şimdiden. Genişletmek için tıkla... Rica ederim ne demek.