İkinci el çok almıyorum hocam, kasayı da buralarda bulamam zaten kargoyla gelmesi de sıkıntı.

Dynamic mini vesaire de aklımda, değişirsem onlara geçerim büyük ihtimalle. Ama akvaryuma geçersem kesin sıvı soğutma almak lazım ya 😂
Tabi, her ne kasa kullanırsan kullan estetik = sıvı soğutma.

Modüler SFX PSU, 2,5 ve 3,5 HDD+SSD iptal yerine NVMe, alt kısma 3 fan anca toparlanıyor. Kasa bir türlü adam olamıyor maalesef. Şahsen delikli kullandığımdan estetik kaygılarım yok içerisinin cümbüş olması çok da umurumda değil.

Bir ara böyleydi.

1790982141687.webp

Şimdi ise bu şekilde arka ve üst fanlar NZXT F120p var.

1790982166525.webp

Alttakilerin reverse olmaması gözüme batmıyor da soğutucu ve egzoz fanı olarak aynı fanlardan bulursam alabilirim aslında. Sağdaki kablo karmaşasına ve HDD'ye de yarın bir cover tasarlamaya çalışacağım bakalım olacak mı.

Sleeve kablo olarak da benim PSU'ma uygun bulur muyum acaba? FSP Vita GM 850W modeli. Kendim de yapabilirim belki ama ATX konnektörleri nereden bulacağımı bilmiyorum.

GPU kablosunu aslında aşağıdan dolaştırsanız daha iyi durabilir. Ama genel olarak siz de kasanın azizliğine uğramışsınız 😂 Yoksa parçalar kötü durmuyor. Kasa, anakartı kablo kanallarından çok uzağa konumlandırdığı için kablo karmaşası var gibi duruyor. Birde alttaki fanların çerçeve şekli biraz kötü, göze batıyor.
Hazır olarak bulman mümkün değil. Ya detaykablo gibi yerlere sorup pin layout'a göre özel yapılacak ya da sen yapacaksın. 16AWG/18AWG çok telli bakır kablo ve dışına sleeve bulman lazım. Ucuna da Molex Mini-Fit-Jr. alman lazım. En son 1 tane dişi, 1 tane erkek konnektör kalıyor. Onlar detay kablo'da var.