TheBadJoKe

Uzman
ASUS GT 502 kasam var. 10 adet Lian Li fan almayı düşünüyorum yalnız anakartımda ARGB pin yok. Lian Li de USB 2.0. portuna bağlanıyor diye gördüm, kendi uygulamasında görmesi için mi? Tavsiye eder misiniz fanları?

ASUS GT 502 kasam var. 10 adet Lian Li fan almayı düşünüyorum yalnız anakartımda ARGB pin yok. Lian Li de USB 2.0. portuna bağlanıyor diye gördüm, kendi uygulamasında görmesi için mi? Tavsiye eder misiniz fanları?

Hiç kullanmadım ama yurt dışında da bilinen iyi bir marka.

Gereksiz pahalı fanlar. O11 gibi bir kasan yoksa hiç uğraşma. Bunlarda gayet güzel fanlar.

Gereksiz pahalı fanlar. O11 gibi bir kasan yoksa hiç uğraşma. Bunlarda gayet güzel fanlar.

Benzer kasam var bir de kablo derdi yok o çok cezbetti beni.

Anladım ama aksesuar olarak düşünüyorum papatya tarzı tasarım kabloyu çok azaltıyor kablo kirlliği istemiyorum öyle olsa marka takıntım yok yani.

ARGB'li versiyonunu almayı düşünüyorum ama aradığım cevabı bulamadım USB 2.0 konnektörüne bağlantı yapınca Lian Li yazılımında gözükecek mi bilen var mı acaba.

Bugün başka foruma da yazmıştım o kadar para verip o fanlardan almayın bence. İlk aylar güzel gözüküyor fakat evinize bağlı olarak daha sonra leş gibi oluyor kasa :D. Ben 2-3 ay önce AliExpress'ten çakma Lian Li fanlardan almıştım birbirine geçmeli şimdiden yaprakları toz kapladı. 15 tane fan var hangi birisini temizleyeyim. Tabii karar sizin. Yan camı silmekten bile gına geldi bana.

Vergi zammından önce 820tlye almıştım.

Dosya Ekleri

• IMG_9789.webp
    IMG_9789.webp
    256,7 KB · Görüntüleme: 87
  • IMG_9378.webp
    IMG_9378.webp
    479,6 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG_9379.webp
    IMG_9379.webp
    259,6 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_9383.webp